Poate fiindca sunt mai nostalgica dar mie-mi face o mare placere sa rascolesc mesajele vechi.

De aceea va pun la treaba. Vreau sa imi spuneti:

1. despre ce era vorba in primele mailuri trimise de pe adresa sau adresele de mail cele mai vechi la care aveti acces. De preferat mailurile cu atasament, fiindca acelea sunt mai interesante: pot sa contina poze vechi, melodii sau alte documente de care probabil ati uitat.

sau/si

2. ce continea primul mail pe care i l-ati trimis lui sau ei, dupa caz

Spuneti-mi in comentarii sau scrieti pe blog, imi convine oricum, doar sa stiu :))

Pe adresele mele am gasit asa:

2005:


- calendare ppt cu The Greek Gods si alti barbati goi si sexy, trimise lui Nede de pe celebra mea adresa mereu_indragostita@yahoo.com. Doamne cat s-a distrat un profesor de-al meu din ASE cand i-am zis sa-mi trimita notificari la adresa asta, odihneasca-se in pace..

Le primisem si eu de la cineva si cred ca era moda cu forwardatul mailurilor in prostie.

- poze cu mine blonda, la primul job cu birou


si bruneta, intr-o camera care nu mai are demult aceiasi chiriasi, nici aceasta usa si nici macar acelasi perete


si o melodie de care nu ma mai saturam:

Deep Dish - Say Hello (Radio Edit)

2008:

- un sfat de la mine pentru mine :))

"Dear future self

Invata bestie!

from your past self,
with love"

cu multe documente atasate pe subiectul Uniunii Europene. Ma pasiona subiectul si chiar speram sa ajung consultant european - dar cand am fost la MAI la interviu si am vazut ca intr-o sala de 10 oameni niciunul nu stia ce e ala acquis comunitar (desi erau siguri ca ei stiu si ca eu gresesc), mi-am dat seama ca nu genul ala de cunostinte imi trebuiau mie ca sa intru acolo

Nici nu stiti de cate ori mi-am reimaginat clipa aceea, apoi cum ma ridic si le spun ca as vrea sa se consemneze ca pentru lipsa lor de cunostinte refuz sa fiu intervievata de ei. Dar na, invatam din greseli. Poate ma duc la vreun examen pentru post de inspector OPC si-mi fac hatarul atunci daca tot de angajati din astia dau.

- niste mailuri numite "In fata Infricosatoarei Judecati" si "Calea Salvarii Bisericii" - scary pana le-am deschis si mi-am amintit ca la o vreme mama s-a oferit sa-i dactilografieze unei constinte scrierile parintelui ei - unde parinte e cu dublu sens

2009:

- un mail spre Laura in care o intrebam care e treaba cu facturile online - little did I know back then

- un mail cu documente de studiat pentru examenele de la facultate - niste prostii lungi si fara rost. Imi aduc aminte de ceva ce am auzit pe euronews zilele astea, intr-un documentar despre e-learning. In traducere libera: Partea cu invatatul cuiva intervine odata cu sinteza. Mie mi se pare ca foarte putini profesori sintetizeaza si de aceea nu reusesc sa ne invete mare lucru.

- poze cu parul meu mai scurt si plin de onduleuri


Va felicit sincer daca ati ajuns pana aici. Stiu oameni care daca nu ii privesc in mod direct lucrurile nu au rabdare sa asculte. Dar probabil, ei nu sunt genul care citesc bloguri.