Am zis-o si o s-o repet, organizarea nu e un moft, e o conditie daca vrei sa iesi din cursa asta a sobolanului, a angajatului care abia se ajunge cu banii de la o luna la alta.

Scopul meu si al lui Alex este sa reusim sa avem venituri pasive suficient de mari incat sa nu mai lucram decat de placere. Asta insemna undeva la 1000 de euro pe luna.

Venituri pasive insemna noi sa nu miscam un deget si banii totusi sa vina. Iar asta e mai posibil decat se crede. Este suficient sa ai 10 oameni care sa iti plateasca 100 euro lunar pentru ceva, 100 de oameni care sa iti plateasca 10 euro lunar pentru ceva sau 1000 de oameni care sa iti plateasca 1 euro lunar pentru ceva. Acel ceva trebuie sa fie insa altceva decat timpul tau.

De exemplu: Sa presupunem ca esti programator. Sa fii angajat cu salariu de 1000 de euro nu e afacere. Sa fii freelencer pentru 2 oameni care iti dau fiecare 500 de euro pe luna ca sa le imbunatatesti site-urile nu e afacere. Afacere este sa ai un site pentru utilizarea caruia 1000 de oameni sa iti plateasca 1 euro lunar.

Usor nu e, rapid nu se face, dar important e ca decat sa iti alergi zilnic coada, mai bine sa pui cate o caramida la ceea ce iti doresti sa obtii.

Ceea ce ne duce la intrebarea din titlu: Tu unde naiba vrei sa ajungi?

Iti consumi energia ca sa-ti indeplinesti visurile, lucrand in directia buna, sau esti ca un hmaster pe o rotita?
Visezi suficient de indraznet?
Stii ce sa faci azi pentru ca dorintele sa ti se indeplineasca?

Daca nu, ia un pix si o foaie de hartie sau deschide un editor de text si fa-ti planul. M-as mira ca dupa aceea lucrurile sa nu devina dintr-o data mult mai clare. Si mai posibile, pentru ca dupa cum zicea Coleho, cand iti doresti ceva, tot Universul conspira pentru a te ajuta sa reusesti. Si chiar daca nu te-ar ajuta, important este ca in sfarsit o faci tu.

Nu te-am convins? citeste si articolul de pe startevo care m-a inspirat pe mine: Simti cateodata ca bati pasul pe loc? Uite niste solutii. Si arunca o privire pe mentorii disponibili, unul dintre ei iti poate face intrarea intr-un domeniu. Trebuie doar sa aplici.