Dorinte de ziua mea

Sa fac un puzzle, sa ma uit la un film bun, sa mananc mancare chinezeasca, sa citesc o poveste frumoasa cu invataminte, sa ma joc cu un caine, sa descopar un loc nou..

8 comments:

Ana spunea...

La multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti.

Ela Iliesi spunea...

Multumesc Ana

LaUrA spunea...

Daca ti-ai fi dorit sa te joci cu o pisica, te puteam ajuta :-)

La multi ani ciki! :*

Ela Iliesi spunea...

Te cred :)) Multumesc!

She spunea...

La mulţi ani, luminoşi ca tine!
:)

Ela Iliesi spunea...

Multumesc Julls!

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

(Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj )

azza spunea...

Chiar daca venim cu asa mare intarziere..iti spunem cu mult drag LA MULTI ANI!!!!