Pentru cei ca mine care se relaxeaza uitandu-se la filme si cam exagereaza cu ele prezint in acest articol cateva metode prin care pasiunea lor poate sa le aduca niste beneficii.

Hobby-ul de azi: Filme


Critic de film

Vorbe mari spuneti? Chiar deloc. Sunt multe site-uri precum Raluk, Filme-carti, care primesc invitatii la film pentru a il promova apoi printr-un articol-recenzie catre cititorii lor. Ca si critic de film trebuie sa mergi la cinema pentru vizionari, lansari, festivaluri sau sa urmaresti DVD-uri trimise de client. Si daca bani nu ies, macar ies invitatii de 2 persoane la film, evenimente, DVD-uri si cel mai important experienta.


Blog cu filme de nisa

Probabil iti place mai mult un gen de filme: SF sau horror, comedii romantice etc. Sa faci un blog generalist pe care sa-l ridici e mai greu, dar un blog cu filme de nisa atrage interes mai rapid. Cand ai un astfel de blog esti si critic de film dar si administrator de blog astfel ca daca blogul/site-ul strange vizitatori, un media kit trimis spre cei care promveaza filme iti poate aduce si bani din reclame pe langa avantajele mentionate la punctul anterior.


Squidoo Lens

Sqidoo e un site ce isi incurajeaza utilizatorii sa faca lenses - pagini despre anumite subiecte. Partea interesanta e ca in functie de subiect poti pune reclama la produse care se vand pe Amazon, Ebay etc. E ca si cum te-ai inscrie foarte usor intr-un program de afiliere. Paginile primesc trafic international astfel ca o pagina in engleza cu niste recenzii sau subiecte bune iti poate aduce un castig bun.



Mai sunt si site-uri ca Reviewstream.com unde fiecare review si fiecare vot iti aduc bani, in jur de 1-2$. Provocarea, dupa cum ziceam si in articolul anterior este sa gasesti ce ti se potriveste si sa te dedici.

Succes!