10 seriale noi de comedie

Ti-aduci aminte de vremea cand vedeai seriale la televizor si o mare distractie de weekend erau: NewsRadio, Everybody Loves Raymond, 3rd Rock from the Sun, Dharma & Greg, Two and a Half Men, The King of Queens, Friends.. ?

Daca da atunci urmatoarea lista e pentru tine - 10 seriale noi de comedie care au sanse mari sa iti placa. Nu le poti vedea la televizor inca din cate stiu, dar cauta-le online si sigur le gasesti. Iata-le, in ordinea in care mi le-am amintit - probabil si cea in care mi-au facut o impresie:

Modern Family


2 Broke Girls


Shit my Dad Says


Raising Hope


Akward


Mike & Molly


Last Man Standing

Happy Endings


New Girl


Are you there Chelsea


Daca mai vreti si altele le puteti incerca pe cele care nu au ajuns in topul meu dar nici rele nu au fost: Community, Parks and Recreation, Up all night sau Episodes.

6 comments:

Bia spunea...

Am incercat cu Episodes, numai pentru Matt Le Blanc, recunosc. Sunt MARE fan Friends și am zis sa-i dau o sansa, dar dupa doua episoade m-am lamurit, nu-mi place :(

Tu care mi l-ai recomanda pe bune, daca imi place Friends, The Office, Big Bang Theory, Joey? Unul, atat vreau :)

Ela Iliesi spunea...

Greu fiindca nu m-au prins The Office si Big Bang Theory.. dar Modern Family n-are cum sa nu-ti placa asa ca pe el ti-l recomand. Plus ca ai multe episoade la care sa te uiti deja.

Bia spunea...

OK, o sa vreau sa vad un episod :)
Am încercat intre timp, New Girl si F my dad said... Groaznic, nu am putut sa ma uit. Asa ca am inceput Two and a half man, pe care l-am vazut pe sarite :)) Nu e nimic nou pentru mine, dar am zis ca mai bine merg pe mana unui serial care imi place dar pe care nu l-am vazut complet (asa ca si Friends de ex, pe care l-am vazut cap-coada de doua ori, ultima data anul trecut) :)

Ela Iliesi spunea...

Inseamna ca suntem Culture clash la seriale, adica ne place rar amandurora unul. Da, Two and a half man e tare.

SmenuMC spunea...

Am si eu o intrebare despre Xbox... la ce e folosita memoria interna? Este suficient Xbox-ul cu 4 GB sau nu poti sa te joci foarte multe jocuri?... va rog sa ma lamuriti si pe mine daca puteti. multumesc anticipat

Ela Iliesi spunea...

In memoria interna iti sunt salvate profile, setari, ce niveluri si bonusuri atingi. Si binenteles sistemul de operare.

N-ai neaparat nevoie de memorie mare ca sa te joci foarte multe jocuri. Jocurile o sa le citeasca de pe CD.

Doar daca intetionezi sa iti pui pe hard jocuri atunci da e buna o memorie interna mare.