Hai sa ne facem mai mult timp pentru prietenia noastra

Mi-e dor sa petrec timpul langa un om, tacuta, linistita, cu un sentiment de intelegere pe care numai un prieten bun poate sa ti-l ofere fara sa zica nimic.

Mi-e dor sa fim prieteni buni din nou si cred ca ne-am indepartat fiindca nu ne mai vedem la fel de des. Timpul si distanta ce se pun intre noi ne lasa fara subiecte de conversatie, inimile noastre care bateau la aceleasi lucruri nu mai au cand si unde sa mai ajunga la un unison.

Din fericire am inca multi prieteni. Din pacate ma vad foarte rar cu ei. Timpul si distanta nu sunt lucruri ce mentin o prietenie. Dar nici o prietenie adevarata nu se lasa infranta de ele. Asa ca hai sa ne facem mai mult timp pentru prietenia noastra.

Hai sa iesim la o plimbare, la un suc, la teatru, la film.. Daca am fost prieteni buni, vom fi la fel din nou. Daca nu, atunci macar vom fi incercat.

Mai multe despre prieteni ne invata vulpita din Micul Print.

7 comments:

Ninu spunea...

:))) deci ai descoperit si tu ...roata, e OK... esti pe drumul cel bun.
Asta este principala cauza pentru care toti prietenii mei sant din lumea virtuala... cu cei din lumea reala nu am nimic in comun... si ei nu au timp pentru unul ca mine.

Ela Iliesi spunea...

Ei Ninu, de parca asta ar fi prima oara cand scriu pe subiect. E mai degraba o reamintire.

Mi-ar placea o.. vulpe care sa vorbeasca si despre prietenia pe Internet. Poate avem mai multi prieteni decat credem.

She spunea...

'Zent! Nu uita: teatru!
:))

Ela Iliesi spunea...

Sunt pe teatru.kappa.ro, imi par promitatoare piesele "Sambata, duminica, luni" , "Femeia care si-a pierdut jartierele" si "...Escu". Maine seara sau saptamana viitoare candva?

She spunea...

Mâine seară îmi vine prietena din Italia, vineri am primit o invitaţie la aniversarea unei alte prietene. Deci săptămâna viitoare, în funcţie de ce bilete găsim. Se pot cumpăra online? "Escu" e faină şi aş revedea-o oricând, iar "Femeia..." mi-a stârnit interesul de când i-am văzut afişul in oras. Despre cealaltă nu stiu :)

Ela Iliesi spunea...

Cred ca merg maine sa le iau, ai prefera luni, marti, sau miercuri? Pot sa mai chem inca doi priteni?

She spunea...

Luni, marţi sau miercuri :D Nu contează, sunt la fel de încarcate, dar pentru teatru îmi fac timp. Poţi. The more the merrier :))