O zi fara telefon

O zi fara telefon ar fi o zi in care nu stiu cat e ceasul cand sunt pe drum. Si cand trebuie sa prinzi un autobuz care vine la ore fixe asta devine problematic.

Plus ca eu asa mi-am dorit, un prieten care sa ma sune de cateva ori pe zi si sa ma certe daca nu-i raspund. Sa ma astepte undeva dupa serviciu si sa mergem impreuna acasa. Si asta am primit :D

Asa ca nu cred ca as rezista o zi fara telefon fiindca trebuie sa fiu la un apel distanta si mereu informata in legatura cu ora.

Sunt insa cazuri mai grave in familie, sora mea parca are urechile lipite de telefon, nu-mi aduc aminte ultima oara cand am vazut-o fara ele. Nu fara urechi ci fara telefoane.

Cine mai e dependent de telefon pe aici?

4 comments:

puttycat spunea...

Păi cu ora poţi să rezolvi simplu, sau nu poţi să te împaci deloc cu un ceas? Nici eu nu-s obişnuită să port, dar mă tot bate gândul în ultima vreme să-mi iau unul, că-i mai comod şi mai pratic decât să scormonesc 5 minute prin geantă după cărămida de telefon. :)

A, şi am tot văzut pe la târgurile de vechituri nişte ceasuri de buzunar, o minunăţie! Asta pentru varianta mai classy :P

Ilie spunea...

O zi fara telefon... nici o problema!

O zi fara internet... intru imediat in sevraj :))

Andra T. spunea...

Eu eu eu, sunt la fel de obsedata...sau poate chiar mai rau:-s


E ciudat tare daca iti zic ca fara telefon ma simt..dezbracata? Daca da, atunci zic doar ca simt ca imi lipseste ceva groaznic de important fara de care nu pot sa ies.

Ela Iliesi spunea...

Putty, hmmm ceas, o potentiala solutie!

Ilie, pai ar fi bine sa nu uiti sa-ti platesti factura la net.

Andra, ciudat nu e dar e interesant, tu fiind si o alta generatie, ai avut telefon mai de mica.. cred ca esti mai atasata de el ca mine.