Cantece funnyDoar ce am scapat de santecul "Baby n-am nevoie de o parasuta daca te am pe tine" ca a inceput sa cante la toate radiourile "Baby esti o petarda".

Ironic am auzit prima oara melodia acum ceva timp cand Katy Perry a cantat-o live la o prezentare Victoria's Secret. As, am fost rea, nu ma bagati in seama, sunt doar f invidioasa pe fetele alea care parca s-au nascut cu abdomenul plat.

Stiti cantecul "Barbra Streisand", si-gur, dar ca exista si "Halle Berry" stiati? Cred ca fac pentru toate actritele care au luat Oscarul.

3 comments:

Pe mine tare mă enervează ăla cu Barbara Strisand. De ea îmi place, e o actriţă şi chiar cântăreaţă talentată, melodia în schimb e tare stresantă. Cred că merita ceva pe măsura ei.

Bluedrop spunea...

Mi se pare că „Baby you're a firework” e unul din puținele cântece în care Katty Perry chiar trimite un mesaj (dacă nu cumva singurul). Iar videoclipul e chiar inspiring...

Pe de altă parte, până acuma am tradus numai „Baby ești un artificiu” sau „Baby ești o flacără”. Interpretarea ta cu petarda e chiar funny :)

Ela Iliesi spunea...

Ancuta, habar n-am ce-i de fapt cu melodiile astea. Mai degraba decat o oda melodia cu Barbra pare asa un luat peste picior :))

Bluedrop, pe mine ma zgarie rau pe timpan Katty, nu am urmarit videoclipul dar acum m-ai facut curioasa..