Azi inaugurez o noua sectiune pe blog: Provocari.

In primul rand fiindca am nevoie de suport si presiune ca sa ma tin de regim, nu stiu ce naiba m-am lenevit in ultima vreme, sport nu imi vine sa fac, dar de mancat mananc cu spor.

Noroc cu un concurs Ciao la care am castigat 3 sedinte de electrostimulare la Magic Slim. Cu ocazia diagnosticarii am realizat ca sunt chiar la limita superioara dintre normal si supraponderal.

Dupa calculele mele, si fara 20 de kilograme as intra tot la "normali", dar as fi amenintata de subponderabilitate. Si nici limita aia nu e distractiva. Ca sa nu mai zic de forme, care ne plac, unele cel putin vrem sa ramana acolo.

Asa ca m-am hotarat, o sa dau jos 10 kilograme, si ce termen limita e mai potrivit decat sfarsitul anului, respectiv sa arat my best la petrecerile de Craciun si Revelion. 45 de zile par putine, am dubii ca o sa dau jos 10 in cap, dar trag tare. Cine stie, poate dau jos 11. haha

-

In al doilea rand, Provocari e un loc perfect si pentru lucrurile pe care le tin la caldut pe 43things si de care pare ca nu ma mai apuc.

Imi propun cand termin o provocare sa ma apuc obligatoriu de alta, dar provocare asa pe bune, nu "sa invat sa gatesc" ci "sa gatesc 80 de mancaruri sanatoase intr-o luna" (zic 80 fiindca posed cartea perfecta dupa care sa fac un remake a la Julie&Julia)

De stiut si ca se primesc provocari, asa ca daca aveti una buna pentru mine bring it on. Intre timp, sa slabim zic.