Ce imi face viata frumoasa

Am fost placut surprinsa sa vad ca asta au votat 8 din 9 cititori pana acum.

Dar zau asa, chiar nimeni nu vrea sa vada picturi sau ce-am mai desenat? :)) Suficient de kinky ultimele desene ca sa fie interesante, va asigur :D Nu mai desenez pisici urate.

De asemenea nimeni nu vrea sa vada videoclipuri.. poate fiindca n-am precizat ca era vorba de videoclipuri cu mine? Am o camera si nu mi-e frica s-o folosesc!

S-au ignorat si categoriile:
- "jocuri", desi postul cu avioanele a avut un nr record de comentarii,
- "internet", foarte bine, oricum am alt blog pentru cine e interesat de SEO si promovare online,
- "shopping, recenzii", nu-i nimic, am si aici bloguri speciale ha ha! unul cu rochii si altul cu pantofi,
- "concursuri", bai si ce pacat, aveam un super concurs pe vine.. sigur-sigur? Puteti castiga niste cadouri fuarte dragute de Craciun pentru nepotei sau alt copil pe care vreti sa-l vedeti zambind.

Acum ca am trecut in revista toate lucrurile pe care nu le vrea nimeni :)) sa trec la cele care va intereseaza:

1. "ce imi face viata frumoasa": teaser, vor urma posturi cu motivele pentru care viata devine mai frumoasa cu varsta, cum e la mine la serviciu, ce ma face fericita (ocazie pentru a onora si leapsa de la Irina)..
2. "despre mine"
3. "ce te face sa razi", "carti" si "dragoste"
4. "poze", "filme", "viata" si "suflete pereche"

Foarte interesante pentru mine rezultatele, va multumesc pentru raspunsuri si va invit la vot si pe cei care nu ati completat chestionarele inca.

A binetot, cum ar zice francezul, si de-abia astept sa vad ce miscari mai apar

3 comments:

Iulia spunea...

Deci ăla de citise fără să comenteze sau sa voteze eram je. Că mie-mi place tot ce scrii, în ritmul în care scrii (că presupun că atunci poţi) şi despre ce te încântă pe tine :)

Na, că ai 100% :))

freeseodesign spunea...

Am intrat pentru prima data pe acest blog, sau poate nu? Ce pot sa spun ... eu ma bucur de tot ce vad, ma bucur de viata, ca sunt sanatos, ca pot sa citesc un blog interesant ... viata e frumoasa si trebuie sa ne bucuram in fiecare clipa ... :)

Ela Iliesi spunea...

Multu Iulia, o sa ma tin de treaba. Ia zi-mi esti libera maine sau ne vedem duminica?

Buna Alex, esti un optimist vad, that's the spirit! :) Pe mine ma intereseaza partea cu free seo design fiindca as avea nevoie de un design seo friendly si mai ales free.