Motivul succinteniei

Am ramas fara tastatura. Si-atunci cum de scrie poate va intrebati.. cu On-Screen Keyboard. Motiv pentru care pe facebook dau 90% numai like-uri iar aici nu o sa scriu decat rar si succint. Pe scurt azi va mai recomand un film: Un long dimanche de fiançailles, sunt mari sanse sa va placa daca v-a incantat Amelie.


Am fugit in parc. Am devenit moderat activa de cand cu problema tastaturii. He he

3 comments:

Ipu Ninulescu spunea...

Frumos tare filmul, eu m-am inscris pe chisinau Forum, forum special de descarcare filme si muzica si l-am vazut nu demult, imi pare rau de intimplarea ta cu tastatatura, necazul vine cind te astepti mai putin :( o vecina de a mea a ramas intr-o zi de luni fara periuta de dinti, ii tot cadea zilnic cite un fir doua de par...pina a cazut tot..apoi a stat fara periuta pina in weekend, in weekend a mers ca de obicei la Monte Carlo unde isi petrecea ea de obicei Weekend-urile si mergind pe strada a gasit pe jos o moneda de 5 Euro..iar cu ei a mers si si-a cumparat alta periuta, a luat una Chinezeasca ca nu are rost sa investesti in ceva ce nu se vede cum se vede o poseta..si a fost ce-a mai fericita... si la aceasta ii cade parul..dar pina cheleste de tot o mai duce cel putin un an.

Ela Iliesi spunea...

Mi-am facut si eu cont acolo

Ipu tin sa iti zic ca am vazut si eu Viridiana azi si am ramas cu un gust tare amar. Filmul a fost frumos dar povestea fetei e f trista. N-a vrut sa faca rau nimanui, din contra vroia sa ajute.. Oare pe cine merita sa ajuti? Trebuie sa ne intarim, sa fim mai rai ca sa facem fata lumii in care traim?

Ipu Ninulescu spunea...

Ela, a face bine unora care ei insisi vor sa traiasca rau (vezi Viridiana) nu inseamna ca ai facut ceva bun.. Cind faci un bine prima data cugeti.. cred ca asta e mai important decit ajutorul propriu zis... Eu tot ce am realizat a fost 90 % din donatii, mi-am facut casa si am adaptat-o nevoilor mele si handicapului meu iar acum pot traii decent... dar cunosc persoane care au fost ajutate mult mai mult si au mult mai putin :(..sau chiar deloc.. tine si de educatia celui care primeste..si care poate alege sa respecte pe cel care il ajuta si sa foloseasca banii cu intelepciune sau alege sa isi bata joc de cel care l-a ajutat. si de efortul lui financiar deoarece fiecare persoana care ajuta pe alta face un efort financiar in cele din urma... In cazul Viridianei ea nu primeste recunostiinta pe care o merita..dar regizorul ne lasa sa credem ca in cele din urma isi va gasi fericirea..chiar daca nu in totalitate, si va trebui sa-si imparta viitorul sot cu camerista.
In concluzie... merita sa ajuti daca iti sta in putinta..dar trebuie sa cugeti inainte... pe cine alegi sa ajuti.