Daca dragostea doare, nu esti langa cine trebuie.

O relatie potrivita pentru tine.. e.. ca o iubire de-o vara, doar ca in loc de nisip in pantofi, porti cu tine nerabdarea/entuziasmul nenumaratelor lucruri pe care le veti face impreuna si sentimentul ametitor ca aceasta relatie ar putea dura pentru totdeauna.

Te vei mira cum se pun toate cap la cap. Te vei mira cum un om poate intruni toate acele calitati pe care pana atunci le-ai gasit doar presarate in cei pe care i-ai cunoscut si iubit. Orice ti-ai dorit sa ti se spuna si sa ti se intample (din nou) .. ti se va spune si ti se va intampla.

5 comments:

Ilie spunea...

Nu idealizezi un pic prea tare relația de cuplu :D?

Chiar crezi ca o sa fie cineva care (fara sa se prefaca in primele 3 saptamani) va avea toate aceste calitati?

Iar cu duratul pentru totdeauna...? oare nu toti si toate (inclusiv relatiile) avem un inceput, un mijloc si un sfarsit?

Imi pare ca daca te ametesti singur cu o lume de vis vei ramane mereu cu un gust amar dupa ce gusti realitatea :)

Ela Iliesi spunea...

Da, asa mi se pare si mie cateodata, ca gandesc totul prea in alb si negru, cataloghez oamenii in personaje pozitive sau negative, relatiile sunt ori perfecte ori daunatoare.

Dar mi se pare un ideal frumos sa-ti doresti o relatie de cuplu.. nu perfecta dar in care sa existe multa potrivire, multa comunicare. Si sunt defecte peste care se trece usor daca exista anumite calitati.

Totdeauna a existat pentru toti cei care s-au casatorit si nu au divortat. Nu? :)

Ilie spunea...

Eu inca astept sa intalnesc doi batranei care au ramas impreuna pentru ca s-au inteles si s-au iubit si nu pentru copii, pentru ca nu se putea divorta pe vremea lor, pentru ca nu dadea bine, pentru ca ei i-a fost teama sa nu ramana singura, pentru ca el era prea imbibat de obisnuita ca sa mai caute pe cineva potrivit, pentru ca acum "suntem prea in varsta" sa mai cautam parteneri... etc... toti au o atitudine... de asta e... ce puteam sa mai fac... m-am obisnuit...

Ilie spunea...

Uite sa te intreb altfel:

Cine crezi ca o sa aiba o relatie mai frumoasa si mai de lunga durata?

1. Un barbat si o femeie care inteleg ca nu sunt perfecti, care accepta faptul ca oamenii fac greseli, ca nu pot fi tot timpul veseli sau iubitori, ca uneori au nevoie de singuratate, ca unele cunvinte sunt doar reactii ale unor dureri din trecut fara legatura cu relatia actuala si care inca nu s-au vindecat.

sau

2. Un barbat si o femeie care nu asteapta de la celalalt nimic mai putin decat perfectiune: sarutul de dimineata, te iubescul de noapte buna, figura mereu zambitoare, si sa te fereasca sfantul sa uiti cumva de o zi "speciala"... presiunea de a nu gresi, dea lupta pentru aceasta relatie de vis nu ar fi zdrobitoare, obositoare?

Oricum un lucru e clar: persoanele din grupul 1 nu se vor "cupla" niciodata cu cele din grupul 2 :D

Ela Iliesi spunea...

Cineva nu crede in casatorii fericite? :O

Iti dai seama ca sunt, nu doar o pereche ci mai multe, mult mai multe. E o lume mare si nu trebuie sa astepti sa vezi ca sa crezi.

Acum ai impartit tu oamenii in categorii :P Cred ca sunt zile cand oamenii se comporta ca la 1 si altele cand fac sa fie totul perfect, ca la 2.

Relatie perfecta pt mine nu e ce vede restul lumii ca perfect ci exact ce imi trebuie mie. De asta zic ca daca ne potrivim si comunicam lucrurile n-ar putea sa fie decat foarte bune.

Ei dar e o discutie luuunga si oricum ceva imi zice ca niciunul dintre noi nu o sa-si schimbe parerea :)