Foarte frumoasa melodia celor de la Florence and the Machine: dramatica, intensa, romantica..Imi suna telefonul asa de cateva saptamani deja. Si cum pentru mine doar sa ascult o melodie e rareori de ajuns, am incercat sa o si inteleg.

Imi pare evident ca e vorba despre o fata care se indragosteste. Dar pentru ca sentimentele nu ii sunt clar impartasite se cufunda din ce in ce mai mult in tristete. Prima parte a cantecului are o aura intunecata, la fel ca a unui om dezandejduit / lipsit de speranta ori poate aflat in depresie.

In partea finala ea rationalizeaza totul si gaseste calea pentru a nu mai fi asa vulnerabila. Descopera insa ca si el era in intuneric, desi nu e clar daca sentimentele lui sunt pentru ea sau pentru altcineva. Nonetheless ea ramane in intuneric alaturi de el.

Am citit comentariile altor persoane in legatura cu semnificatiile melodiei. Unii spun ca le aduce aminte de o dragoste pierduta, altii de un om care a disparut brusc din viata lor, altii de povestea dintre Tess d'Urbervilles si Angel..

Dezamagitor intr-un fel, Florence a declarat ca a scris cantecul in 10 minute, mahmura dupa o petrecere.