Nu stiu daca stiti dar eu primul an de facultate l-am facut la Limbi Straine invatand portugheza si franceza. Un an in care mi-am gasit cate ceva de vorbit doar cu 4 persoane: doi baieti (singurii doi baieti din serie) si doar doua fete care au trecut selectia, una dintre ele fiind Georgia.

Fara nicio gluma, am plecat de la Limbi Straine la ASE din doua motive mari si late: 1. nu vroiam sa pierd matematica pe care o invatasem in liceu si 2. nu mi-a placut sa fiu intr-un colectiv format aproape doar din fete

Dar nu o sa le reneg asa cum am vazut ca se face la alte case. Mie imi place ca sunt fata, n-as fi vrut sa fiu baiat, viata e mai grea pentru baieti si in plus sa fii fata nu e deloc un lucru rau. Problemele apar atunci cand se strang mai multe fete la un loc.

Fetele vorbesc prea mult.. si e pacat fiindca daca cineva ar avea rabdarea sa le asculte le-ar observa inteligenta, umorul.. Zau ca sunt surprinzatoare. Cateodata spun niste cuvinte care te fac asa sa.. stop and stare.

Dar cum naiba sa fii atent la tot ce zic cand 90% din timp ele nu vorbesc pentru a transmite informatie ci pur si simplu gandesc cu voce tare?

Apoi fetele se vorbesc prea mult intre ele.. si sunt rele una cu celalalta, doamne fereste! Mereu mi-a placut la baieti ca daca unul intr-un grup ii face ceva nasol altuia dintre ei, ceilalti se arata dezamagiti de vinovat.

La fete cumva lucrurile functioneaza invers.. a, resusesti sa te arati draguta cu persoanele pe care toata lumea stie ca nu le placi? Atunci ne vom purta si mai frumos cu tine.. Ma rog, pana pleci din camera.

Si in ultimul rand.. fetele nu stiu cand sa taca. Uite un lucru despre barbati pe care nu stiu cate fete il cunosc. Atunci cand isi face planuri importante - barbatul tace. Astfel ca cel mai bun lucru pe care poti sa-l spui cateodata e sa nu spui nimic.