In salbaticie, la Comana

Exista un loc, nu foarte departe de Bucuresti, unde, la capatul unui drum printr-o padure deasa, o mica parte din ce-au fost odata Codrii Vlasiei, si al inca unuia - podet de lespezi prin stufaris, gasesti un loc cu liniste si frumusete ca in delta; un foisor parasit din Delta Neajlovului.
In zona se mai pot vedea Manastirea Comana, Satul Celtic si locul unde Vlad Tepes a fost ucis in 1476 dupa lupta cu Basarab Laiota. Cel mai frumos de mers pana acolo e cu bicicletele, iar odata ajunsi de la Casa Comana sau Fantana cu Nuc se fac si plimbari cu barcuta.

2 comments:

Medy spunea...

Ce loc frumos! Cand am vazut pozele am crezut ca nu sunt din tara.. Dar deh, nici eu nu am vazut prea mult din Romania. Oricum stiu ca e o tara minunata si ma bucur cand descopar ca exista locuri si ca acestea din fotografii. Imi pare bine ca te-am (re)gasit pe internet. Te aveam in lista ca ela citadela , dar ai diparut din peisaj si nu stiam unde. Now, everything it's ok. Mi se pare minunat proiectul tau online. Sa ajuti oamenii e un lucru de admirat , mai ales cand e vorba de gasirea perechii potrivite sau doar a unor noi cunostinte cu obiceiuri asemanatoare. Ai grija de tine si succes in tot ce faci!

Ela Iliesi spunea...

Si mie imi pare bine de regasire, am facut o prostioara schimband adresa blogului fara un anunt preventiv..

Legat de locuri frumoase, sper pana se termina vara sa fi facut deja turul Romaniei si sa am mai multe de povestit..

Si multumesc pentru aprecieri si urari. :)