Primii pasi in realizarea proiectului

Acum 6 luni:

Bun! ti-a venit ideea, experienta ai, sa faci ceva bun si util vrei.

Sa verificam sa nu existe deja.. Nu-i.. bun! Daca te apuci repede de treaba va fi primul astfel de site din Romania asa ca vei beneficia de avantajul unei noi aparitii pe piata online, de lipsa de concurenta. Hai sa vedem daca in strainatate sunt. Ohooo, o gramada, toate tarile civilizate au.. Sa mai verificam o data, cum naiba nu s-a gandit nimeni sa faca un site de acest gen si la noi?

Uite aici niste articole unde oamenii spun ca ar fi nevoie de el.. Ia sa mergem la BNR si sa citim legislatia in domeniu, ce mai spun oamenii prin carti si reviste despre asta. Foarte putine lucruri scrise disponibile.. ce-o fi cu lipa asta de informatii, de transparenta?

Oricum, daca il fac trebuie sa-l fac nu bine, ci foarte foarte bine! Vreau sa aiba toate functiile pe care le-am folosit des in ultimii 6 ani pe celelalte site-uri, si niciuna din cele care m-au agasat si pe care nu mai stiam cum sa le evit. Si mai vreau sa aiba si ceva in plus, chiar si fata de celelate site-uri generale, utilizatorii sa poate sa scrie bloguri!

Ia sa vedem cum se face un site. Google. Parca stiam pe cineva care e priceput la facut site-uri, Ciprian. Ia sa-l intreb. 1000 euro?! Scump! Sa vedem ce spun firmele de pe net: 800, 1500, 2000, 3000, 13.000 Euro + TVA (www.webvertise.ro)?! Oare ce fac baietii astia ca sa merite sa dai de 10, 20 ori mai mult decat la o alta firma? Ia sa vedem niste siteuri de-ale lor.. da, m-am lamurit. Mai nimic.

Dar oare am cum sa scot bani apoi din site? Ia sa vad cum stau site-urile din afara.. Slab, putine reclame platite, poate chiar clustere - reclama la schimb, google ads si ii mai si roaga pe utilizatori sa doneze ca sa poata face fata cheltuielilor de intretinere a siteului. Nu conteaza, vedem, important e sa ma concentrez pe cum il creez.

Cat m-o costa un curs de programare? Mai stiu niste html, niste php, mai invat niste Java si mi-l fac singura mai bine! Ia sa apelam la yahoo answers. Mda.. decat sa astept un an ca sa invat mai bine mai intreb.. Trebuie sa gasesc o oferta acceptabila. Sa mai intreb in stanga si in dreapta. Da, am gasit! Par profesionsiti, pretul e bun. Programarea deci se face, sa vedem cu designul si sa ma apuc de structura, cumparare domeniu, inchiere acte..

6 comments:

Mihai spunea...

trebuie sa ghicim? mie-mi place jocul asta, dar vreau si indicii

Ela spunea...

gata, jucam in continuare dar cu cartile pe fata :)

Anonim spunea...

caut jumatatea sunt o persoana cu dezabilitati deplasabile si as vrea sa cunosc o fata buna sa fie iubitoare cum si eu la randul meu la fel nr meu de contact wattapp este 0769778665

Anonim spunea...

ps.fata intre 35 40ani va multumesc

Anonim spunea...

Mai e activ siteul? Sufar de neurofibromatoza tip 1 am 30 de ani si prea putine motive de trait caut si eu o fata sa ma placa asa cum sunt 0774486233

Viorel spunea...

Tânăr 34 /1.64/60/ sincer cu un handicap la mers doresc sa cunosc o fata între 28-34 ani telefon este 0729312818