Miscari internationale

Moldovenii se duc in Rusia, rusii se duc in Turcia, turcii se duc in Germania, asa cum se duc romanii in Spania, spaniolii fac plaja-n Portugalia, portughezii migreaza-n Brazilia, bilutele vin din Olanda, olandeziilor le place in Grecia, cum le place indienilor in Anglia, australiencele danseaza in Japonia, italienii se duc in America, arabii se duc in Franta, maghiarii ardeleni se duc (sau se-ntorc) in Ungaria.

Am uitat pe cineva?

5 comments:

Christ Saddler spunea...

cred ca turcii, indienii si arabii se duc peste tot, desi ultimii prefera america ;)
olandezii, mai nou prefera Palma de Mallorca. iar negrii prefera franta, olanda si elvetia.

Ela spunea...

da, si totusi cei care favorizeaza cel mai tare america sunt italienii. Pana la urma ei au ajutat in cea mai mare parte la colonizarea lor, mafia nu era intaplator italiana.. etc.

cu olandezii te cred pe cuvant, oricum sunt sigura ca stii mai multe ca mine :P

Christ Saddler spunea...

din cate stiam eu germanii au fost in numar mai mare in america cand a fost perioada de colonizare. circula zvonul cum ca atunci cand s-a votat limba oficiala, germana a fost la distanta de 1 vot de engleza. iti dai seama cum ar fi fost daca cea mai "puternica" natiune ar fi vb germana acum? :D

Ela spunea...

Am verificat wikipedia si cica spaniolii ar fi fost in cel mai mare numar, Cristofor trebuia sa ne fie un indiciu bun :))

Christ Saddler spunea...

eh, se pare ca am fost pacalit cu asta desi e un sambure de adevar si acolo :p