Mr Big si Carrie au facut sex de la prima intalnire. Lucru neobisnuit pentru Carrie, destul de comun pentru Samantha, acceptabil pentru Miranda si de neinchipuit pentru Charlotte. Desi aparent barbatul perfect, inteligent, de succes si chipes, Mr Big avea trei mari probleme: indisponibilitatea emotionala, nehotararea si aroganta.

In afara de glumele rautacioase pe care le mai facea din cand in cand, Big se comporta ca un iubit atunci cand erau impreuna, dar refuza sa se considere intr-o relatie cu Carrie, motiv pentru care: s-a intalnit cu o alta femeie, a evitat sa o prezinte pe Carrie mamei lui, se intalneau destul de rar, iar cand o faceau - Big evita discutiile in legatura cu statutul a ceea ce era intre ei. Un exemplu de lucru care i se parea lui Big neimportant de impartasit era faptul ca fusese casatorit odata.

Cum aveau deja o perioada buna de timp de cand se intalneau iar Big nu dadea nici un semn de atasament emotional, Carrie, pentru care dragostea e un lucru important, i-a spus ca are nevoie de o dovada ca exista sentimente si din partea lui. Big i-a dat de inteles ca mai mult de atat nu poate siii s-au despartiiiit.

*

Peste un numar de episoade, Charlotte, cea romantica - in cautarea printului si a povestii de dragoste perfecte, rasfoia un ziar cand vede la pagina cu nunti din inalta societate, articolul care anunta casatoria lui Mr Big cu o tanara. Intre timp Carrie il cunoscuse pe Aidan, cel pentru care toate fanele serialului au varsat cate o lacrima atunci cand ea il inseala cu Big cel insurat.

Big divorteaza iar el si Carrie continua sa se intalneasca incercand sa aiba insa o relatie de prietenie. Carrie se impaca cu Aidan, cel pentru care fanele au strans iar perna cu dintii atunci cand el o cere in casatorie, iar ea, in urma episodului cu reactia alergica la rochie, ii spune ca inca nu e pregatita.

Intr-un tarziu, al serialului - care a tinut cam 6 ani, cand Carrie se muta cu iubitul ei mai varstnic in Franta avand cele mai serioase intentii, Mr Big vine la Paris si ii spune ca she's the one.

*

Si-acum despre filmul din 2008. Dupa 10 ani, Big -in sfarsit- is popping the question. But then again, lucrurile nu au fost niciodata atat de simple.