Make a painting

Poate pentru ca prietena mea Ana Banana face tablouri de expozitii ("Your true value depends entirely on what you are compared with") sau poate pentru ca nu am castigat nimic la concursul de pictura la care am participat printr-a 8-a, dar nu am crezut niciodata ca am un talent deosebit la desen.

De obicei desenez din plictiseala si ies niste ciudatenii. Ieri am avut insa un avant artistic si cum descoperisem niste cursuri dragute de care nu-mi permisesera cele 1000 de examene sa am timp, aseara mi-am facut de lucru. Pe cel de sus l-am terminat pe la unu noaptea, iar pe celelalte doua azi dimineata.

Stiu ca nu sunt extraordinare, ochiul are o disproportie, fata statuetei e prea negricioasa, pisica e simply urata :)), dar ai mei au fost toti surprinsi si foarte mandri de mine. Mama chiar si-a inramat-o pe doamna si vrea sa o arate colegelor ei. Si-uite asa am inceput sa ma ocup de inca un goal: make a painting. :)Later edit

Au mai aparut: Cabaret - Irene


siiii Mona LisaSi nu sunt negricioase.. e doar bronzul de vara :-P

9 comments:

b0gdan spunea...

Frumos, frumos!

Ioana spunea...

uau Ela te-ai intrecut pe tine
sunt superbe desenele, de ce nu ai dat la arte? te descurci de minune la desene :*

Ela spunea...

@b0gdan: multumesc, multumesc :)

@ioana: si cum, sa te las pe tine singura cu economia? :) :*

Goja spunea...

Super fain. Ai talent si e pacat sa nu look into it. Pentru desen iti recomand cartile lui Andrew Loomis care mi se pare cel mai bine pus la punct si cel mai fun (mai ales ca-i vechi de mai bine de jumate de veac :D). Daca nu le gasesti drop me a buzz si ti le dau.

Ela spunea...

Goja, ce noroc am eu maaa cu tineee.

De exemplu, inainte sa vad munca lui Andrew Loomis nu intelegeam de ce se mai picteaza azi cand exista aparate foto atat de profesionale.

Dar Andrew zice o chestie f bine: the lens see too much, the eye selects! si dadea exemple de poze si de picturi dupa poze.

F dragut si util. Merci :)

Anonim spunea...

Ce serioasa e pisica aia :)

Diana spunea...

ai scapat de licenta? ;)

Viorel Mocanu spunea...

Ai tușă bună, puțin prea simplificată pe alocuri, dar bună în general.

Felicitări! :)

vlad spunea...

gioconda :) nice arts!