De

vazut: azi, ora 20, la Bulandra - sala Izvor, Buy me with a Coffee, punere in scena dupa opera lui GK. Intrarea libera. Am fost ieri la Parfum de femeie dupa povestea lui Abjectu si mi-a placut fooooarte tare. Daca era dupa minee, as mai fi continuat cu hazliciuni pleodoaria de la argumentul oral, dar a fost ok si-asa. Asa ok ca pana si domnul sobru si mai in varsta de langa noi a bufnit in ras la un moment dat.

citit: Tabu de iulie. F bine scrie Cristina Bazavan. Teoria mea e ca sunt oameni care functioneaza pe doing si oameni care functioneaza pe feeling. Cristina cred ca e din cel de-al doilea grup, care imi place si cu care ma inteleg eu cel mai bine. In general oamenii pe doing sunt cei care reusesc cel mai bine in viata, dar mie mi s-au parut intotdeauna prea reci. In schimb, o femeie pe feeling care (si) reuseste e de toata admiratia.

ascultat: Girls with Guitars, CD cadou la Tabu de iulie. Am gasit pe el melodii pe care le stiam si imi placeau dar le uitasem, dar si melodii de care nu auzisem niciodata si care mi-au placut la culme. Azi melodia mea preferata e:

3 comments:

b0gdan spunea...

Deci diseara, la spectacol?

Btw, gasesti la Gramo un mic tutorial ca sa faci commenturile inline, ca la wordpress.
Hmm?

Diana spunea...

ce inseamna commenturi inline?

Ela spunea...

Imi cer scuze ca raspund asa greu la commenturi, sunt o nemernica si mi-e rusine.

@b0gdan: N-am fost si la seara lui GK, ma preseaza prea tare licenta. Am citit si de inline comm dar deocamdata nu ma deranjeaza cum arata asa. :P

@diana: "the pretty blog design nu va mai fi întrerupt de pagina urâtă și ne-asortată a comentariilor". Cu alte cuvinte, comentariile apar pe aceeasi pagina cu postul, ca la wordpress. E o optiune, vedem.. :)