Cine-a zis ca nu e distractiv sa citesti revista Joy?

Redactorul JOY povesteste despre entuziasmul si emotiile pe care le simtim, indiferent de varsta, de fiecare data cand ne indragostim foarte tare:
Va amintiti partidele de amor pe bancheta din spate a masinii, in plin camp, in parcarile tirurilor, sau cum stateati cu telefonul pe marginea cazii, ca nu cumva sa sune si sa nu fiti pe faza?
Ok... nu ma asteptam sa aflu asta despre redactorul JOY.. Desi ar fi interesant un articol doar despre asta. Eventual si declaratiile a catorva tiristi.

Cu putin timp inainte de nunta, pleaca intr-o calatorie la Chicago, unde o cunoaste pe Elena, o tanara dezamagita in dragoste, si afla lucruri zguduitoare despre Fanny Rittel, o starleta din anii '50. Juan Manuel de Prada: Viata imposibila (Rao, 540 pg, 54,99 lei)
Domnule angajat cu rubrica Joy carte, se presupune ca stii ce vorbesti. Adica, ar fi imposibil ca nici macar numele cartii sa nu-l nimeresti.

*

Umbla vorba ca numarul de luna aceasta al revistei Tabu e senzational. Sunt in pana de bani si putin speriata ca nu o sa-l mai apuc pe tarabe. Competitia e serioasa.

Ieri in Militari, discutie intre doua fete cu blugi josi si geci cu puf, ochelari de soare cu rama groasa si cercei cat bratarile, si binenteles, fetele tinute de gat de prietenii lor:

- Stai aicea ca trebuie sa cumpar revista!
- Care revista? Playboy? hi hi hi hi ha ha ha (zice un baiat)
- Nu ma, Tabu.

Si de fapt, ma bucur. They're on the right track.