Anexa

Post de rasfat si motivare. Am terminat de ieri ce aveam de facut pe maine asa ca azi ma rasfat cu unul din planurile mele.

Vroiam sa scriu mai multe:

- despre iubirile extraordinare si despre cum nu imi doresc nimic mai prejos

- despre ce vise complexe si frumoase am avut in ultima saptamana. Intr-unul din ele, un barbat m-a invatat care e secretul pentru a scapa de cosmaruri. Trebuie doar sa inchizi ochii, sa te rupi de vis si sa repeti "Nu aceasta e realitatea in care vreau sa fiu". Intamplator, visele erau si colorate, exact, asa, ca la nebuni.

- aveam cosmaruri legate de examenul la Macroeconomie Intermediera. Oriunde ai fi, Aura, numele tau va fi pomenit. De fiecare student pe care l-ai lasat restantier. Numai ca aseara am avut o revelatie. De fapt, barbatul din vis mi-a zis ca daca citesc de doua ori un lucru, e ca si invatat. Fie, o sa incerc si treaba asta cu invatatul :P

- despre cea mai recenta serie America's Next Top Model, in care castigatoarea a fost Whitney, 1.80 si 80 de kg,

replica din finala a Paulinei: "Whitney is the girl that men would like to take to bed. Anya is the girl that designers would like to hang their clothes on", unde concurenta ei, Anya era:


si binenteles o replica dintr-un ziar romanesc de 5 bani: "Dizgratios! Fotomodelul Americii o tanara de 80 de kg". In conditiile in care nici nu stiau despre ce fata e vorba, in poza pe care o prezentau fiind incercuit capul alteia. Profesionist!

Mi-a placut f tare si postul lui Putty legat de grase si frumoase. De cand l-am citit am facut vreo 30 de glume despre, cu si implicand direct formula "de la Plescoi".

- despre un capitol f important pe care l-am citit intr-o carte, in care se povesteste despre "setea de apreciere" pe care o au oamenii, si cum pe oamenii care reusesc sa-si potoleasca aceasta sete si transmit celorlalti aprecierile de care au nevoie, o sa ii planga si groparul cand ii baga in pamant.

- si despre un alt capitol, dintr-o alta carte, in care se vorbeste despre cum faptul ca oamenii invata de-abia dupa 30-40 de ani cum sa-si canalizeze energia sexuala, ii face incapabili de un adevarat succes profesional pana la acea varsta.

- mai vroiam sa va spun ca sunt bine sanatoasa, mai fac un tratament mic si-apoi 3-4 luni nu mai am treaba deloc cu doctorii

- si ca m-am hotarat sa invat cate 5 lucruri esentiale despre fiecare tara a lumii. Inclusiv unde se afla pe harta :P

4 comments:

Mihai spunea...

facebook are o aplicatie "traveller iq". exista si stand-alone, dar cum ai putea rata sansa de a ma adauga ca friend pe facebook?!!

b0gdan spunea...

Si ca sa incepi cu ceva despre orasele lumii, poftim aici: http://www.travelpod.com/traveler-iq


Vezi ca da dependenta....

puttycat spunea...

i'm honored :D

Ela spunea...

@mihai: Traveller iq? Sunt sigura ca as seta un nou record.. minim :D

@b0gdan: F util.

Ma avant imediat ce termin lista principala de prioritati. Si cea secundara, cea tertiara.. Ufff scoala asta.

@putty: I'm Ela :P

Am fost dezamagita sa aflu ca vestitii carnati de la plescoi sunt de fapt subtiri (si cu usturoi), contrar a cum mi-i imaginasem io.