1.Imi vine sa plang cand ma gandesc ca planurile de ziua mea sunt iar ca dracu. Mi-ar placea sa fie asa simplu cu vizionare de filme si putin dans dupa. Iar filmele sa fie Persepolis si El Orfenato, si toata lumea sa ii iubeasca pe Hercules and love affair, pe Leizaboy si pe Gnarls Barkley.

2.Si stiu exact ce minunatii as vrea sa am pe masa: aperitiv de branzeturi, pachetele de sushi si gustari indiene, poate si ceva chinezesc, iar la desert gargarite si soricei. Nu m-am putut hotari intre ele pentru ca gargaritele sunt foarte frumoase iar soriceii foarte gustosi. Si binenteles suc de coacaze si popcorn cu unt.

3.Laura mi-a dat prima jumatate de cadou. Alba si cu dantela. Mai visez la o pufoaica, la o umbrela transparenta, la bilete la Romeo si Julieta, la cartile PostSecret, la o excursie in Cluj/Timisoara/Iasi/Delta si cateva dorinte mai rusinoase.. De asemenea, daca mi-ar putea face cineva cadou un plan de afacere pentru deschiderea unui benzinarii in sistem de franciza. K, thx

4.O sa am 22 de ani si sunt inca timida. As in mi-e inca greu sa le zambesc necunoscutilor draguti si ma enerveaza ca nici ei nu au curaj sa vina sa-mi vorbeasca. I'll take it from there, God damn it, u just gotta come here and start blabbering.

5.Mi-am marturisit sentimentele si acum nu stiu sub ce piatra sa ma ascund. E ca in episodul din Sex and the City cand Carrie si Miranda se duc sa probeze in gluma cele mai oribile rochii de mireasa iar Carrie are o reactie alergica la rochie, la propriu.

6.Am strans de trei pahare cu pupacios. Si-apoi am mers in trei magazine pana m-am convins ca s-a terminat promotia. Intre timp am primit poza cu pupacios de lipit pe frigider. Feeling better. :)

7.Scoala: Mi-am aranjat cu stagiul de practica. Nu vreau sa ma duc la balul de absolvire. Am de facut vreo 5 proiecte si pe o scara de la 0 la 10 am cam - infinit chef sa ma apuc de ele. + licenta.

8.Stiu cum o sa se numeasca noul blog. Si despre ce o sa scriu, in detaliu. Desi o sa fie mai mult fapte decat vorbe. Si din pacate pentru cei care s-au obisnuit sa ma citeasca, va fi cu acces restrictionat.