V-ati intalnit candva, undeva, prin cineva, sau poate din intamplare. V-ati zambit, ati vorbit, v-ati simtit bine si inainte sa plece, ai acceptat sa-i dai numarul de telefon. Stai cu gandul la el pana intr-o zi cand te suna. Apoi iesiti impreuna de cateva ori. Te conduce acasa, va sarutati.

Le povestesti despre el prietenelor tale. Il cauti pe google. Mai iesiti de cateva ori impreuna: o data in parc, o data la restaurant, o data la film. Te conduce acasa, va sarutati pasional, va mangaiati mult, dar e tarziu si trebuie sa urci.

Mai iesiti de cateva ori: o data cu prietenii tai, o data cu ai lui. Poate hotarati sa vedeti un film la el sau poate mergeti sa dansati. Te ia de acasa, iti cunoaste parintii. Va bucurati de intalnire, va sarutati mai pasional, va mangaiati mai mult. Ii spui ca nu trebuie sa te intorci acasa si petreceti noaptea impreuna.

Perfect, putem incepe:

1.Transformarea ta

Transforma-te din fata draguta, imprevizibila, cu o viata a ei, cu o cariera, hobbyuri, prieteni si buna dispozitie, intr-o planta agatatoare care are mereu nevoie de cate ceva, in special de atentie din partea lui. Drama si presiunea vor fi noile tale jocuri preferate.

Fericirea ta trebuie sa depinda de relatia ta cu el. La fel ca si increderea in tine. Daca te simti singura, trista sau esti pur si simplu intr-o dispozitie urata, trebuie sa-l suni, sa-i trimiti mesaje, mailuri, si sa-i dai buzzuri pe mess. Iar el trebuie neaparat sa te inveseleasca. Daca nu o face, nu te iubeste indeajuns. Crize, tipete, plans.

2.Acapararea

Trebuie sa-i scoti independenta din cap si sa-l obligi sa petreaca fiecare moment cu tine. Barbatii au nevoie de timpul lor. Nu e nimic personal, vor doar sa stea in patul lor nefacut, cu hainele aruncate, sa bea bere si sa manance popcorn din punga in care le-au facut. Asa cum au nevoie si de timp "cu baietii", cand fac aceleasi lucruri, dar.. "cu baietii".

Nu-i da nimic. Crize, tipete, plans. Daca te-ar iubi, n-ar prefera o astfel de noapte, in loc de una in care sa te tina in brate. Acum ca v-ati intalnit, scopul vietii lui ar trebui sa fie fericirea ta.

3.Transformarea lui

Se zice ca un singur om poti sa schimbi in lumea asta: pe tine. Dar tu sa nu crezi. Acum ca va iubiti asa de mult, clar trebuie sa schimbi tot ce te deranjeaza la el. Doar nu ai de gand sa-l accepti asa cum e.

Ca nu-si aranjeaza parul cum trebuie, e obsedat de fotbal, ca nu-si impatureste hainele, la toate exista o solutie: bate-l la cap, eventual bosumfla-te si lasa-l sa se chinuiasca cat mai mult pentru a afla ce ai. Binenteles, daca opune rezistenta, poti sa-i dai oricand un ultimatum.

4.Luarea la rost

Noul tau tel in viata: controlarea vietii lui. Cere-i socoteala in legatura cu ce face, unde se duce si cu cine, cum isi cheltuieste banii si ce decizii ia. Sa nu ii acorzi nici incredere, nici prezumtia de nevinovatie. Noile tale intrebari preferate:
  • UNDE ai fost aseara?
  • DE CE nu ai raspuns la telefon?
  • IAR iesi in oras cu baietii?
  • La petrecerea asta la serviciu o sa fie si FEMEI?
Trebuie sa ai de asemenea grija la ton, sa nu creada ca intrebi in gluma.

5.Depersonalizarea

Nimiceste-i identitatea... "eu"urile voastre nu vor mai exista de acum incolo, exista numai "noi". Poti sa incepi prin a-i imita comportamentul. Daca ii place fotbalul, atunci si tie o sa-ti placa fotbalul. Daca el se culca tarziu, atunci si tu va trebui sa stai bezmetica pana la doua dimineata. Daca asculta rock, meet Iron Maiden. Tine minte, trebuie sa devii clona lui perfecta.

6.Banalizarea

Treci cat mai repede peste intalnirile frumoase de la inceput, si transforma totul intr-o rutina plicticoasa. Explica-i si lui ca asta inseamna sa te familarizezi cu cineva atunci cand ai o relatie.

De ce sa va duceti la cinema cand puteti vedea filmul in pijamale? De ce sa mancati la restaurant cand puteti sa luati o conserva de peste din Cora?

Arata-i ca poti fi misterioasa. Adu-ti periuta de dinti roz si cutia de absorbante si instaleaza-le cat mai repede in dulapiorul lui de la baie. Si nu-i spune nimic, sa fie surpriza!

7.Osandirea

Fa-l sa inteleaga ca urmatorul pas necesar in relatia voastra este casatoria si ca parerea lui nu e chiar atat de importanta. Nici nu incerca sa lasi lucrurile sa se intample de la sine..

Barbatii iubesc aventura. Sa exploreze, sa descopere, sa cucereasca. Dar el a devenit barbatul TAU, si a venit timpul sa ii dezvalui planul tau in ceea ce IL priveste. De ex: "Imi pare atat de bine ca ne-am intalnit. Asta inseamna ca pana la Craciun ne putem logodi, iar o nunta de Anul Nou ar fi atat de romaaaaaaaaaaaaantica!!! Nu crezi?!"

Daca nu crede.. Stii: crize, tipete, plans. It always works.