Best birthday parties ever

In primul rand tin sa v-anunt ca a fost prima zi de nastere la care n-am bâzâit. Si nici inainte si nici dupa. :) Ca am primit telefoane, felicitari si cadouri din toata tara.

Ca am inceput sa sarbatoresc de pe 10 aprilie, la miezul noptii, cand am suflat intr-o lumânarica infipta in gargarita-mini-tort si-am terminat azi noapte, cand ma durea deja capul de-atâta fericire.

Dimineata mi-am pus cantece cu La multi ani si-am avut grija ca toata lumea sa afle in ce zi sfanta ne aflam. De ex: Auziti, ce credeti, o sa fie soare de ziua mea? :D

Conform planului am mers dupa mancare in doua supermarketuri si intr-o cofetarie. Raspandite in colturi diferite ale lumii, si totul pana in ora 15. Dar de ziua mea totul a fost posibil.

Prima petrecere a fost cea planuita, cu vizionarea de filme si cu jocul de whist. Cu platou japonez, sucuri cu pulpa si vedere asupra orasului. Si o consideram cadoul lui nedelca :)

A doua petrecere a fost cea aproape surpriza si-a fost cu mancare ca la mama, super tort, povesti zen si dansuri latino. Mai jos aveti cativa dintre musafirii s-au batut sa apara in poza "cine ma iubeste sa vina acum langa mineeeee" si restul de poze care zic ele singure ce frumos a fost. :)Multu mult pentru urari :)

12 comments:

b0gdan spunea...

Multi ani traiasca, multi ani traisca, Laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaani!

vlad spunea...

happy birthday :) nice pics..i see a great party :/D

Ela spunea...

@b0gdan: Muuuuuul tuuuuuu meeeeeeeesc! :)

@vlad: eh, de-ai stii si spatele culiselor :D Merci

Dani Mocanu spunea...

La Multi Ani, Ela !!!... si (clasicul) ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa se indeplineasca si o lume intreaga sa danseze salsa. :D

flooby spunea...

La multi ani Ela ;) se pare ca a iesit misto si ai avut parte de ceva distractie.

Ooo, ce fain o fost la ziua ta. Ma bucur pentru tine. La multi ani intarziat. :)

Annie spunea...

Semeni cu mama ta. Si ce de lume te iubeste!!!:):) Zi-mi si mie de unde vedere asupra orasulu, ca eu chiar caut un loc misto for my own birthday!:):)

Annie spunea...

A, btw, cum ai suportat "Orfelinatul"? Scary, ha?:)

Ela spunea...

@flooby, tomata: multumesc frumos :)

@annie, annie :P : Eu ma bucur asa cand imi spune cineva ca seman cu ea si sper sa se adevereasca vorba cu asa mama asa fiica. E de-o frumusete si-o harnicie.. la care eu inca mai lucrez :))

Vederea a fost asa, noroc cu un apt la etajul 16, inclusiv terasa blocului ca balcon personal. Mai cautam, mai intrebam :)

Ela spunea...

Ah Annie, Orfelinatul era tras f prost si ni s-a parut asa mai mult comedie decat groaza :) D

ar parea bunicel, probabil in alte conditii :)

Viorel Mocanu spunea...

La mulţi ani!

O primăvară constantă şi numai Tricodave-n jurul tău îţi doresc! :)


Cute photos, btw.

Cu mare intarziere, iti urez si eu un sincer " La Multi Ani" si "Sarbatori Fericite" daca tot ne aflam in preajma Pastelui. =D