Viiiiiiin!

Vin la Roblogfest Party. Binenteles ca vin, doar nu degeaba mi-am cumparat azi o frumushata de rochita. Si-n plus, mi-am dat seama ca evenimentul in sine o sa fie foarte misto; ca o sa-i cunosc mai bine pe oamenii pe care deja ii plac f tare din ce-am citit pe blogurile lor, si ca indiferent daca imi da cineva un premiu ori ba, nu am cum sa ma supar, fiindca cei nominalizati la aceeasi categorie cu mine, scriu toti cu aceeasi pasiune.

O sa fie prima iesire publica in lumea bloggerilor si recunosc ca am ceva emotii, e asa un feeling ca inainte de prima zi de scoala/liceu/facultate. Aduc cu mine un baiat care in principiu vrea sa cunoasca bloggerite dragute, dar pe care l-am pus sa promita ca in seara asta sta lipit de mine. Si daca e vreunu' care ma recunoaste si nu vine sa vorbeasca cu mine, indiferent de motive, il.. il.. il parasc maine pe blog de nu se vede! :)

7 comments:

Mihai spunea...

eu n-am citit asta, n-am sa stiu
.

Anonim spunea...

Oh joy, oh happiness!!:)))))

BĂNĂŢEANU spunea...

distractie placuta

vlad spunea...

si daca vrei nu-l bagi tu in seama ,a?

Sergiu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sergiu spunea...

Have fun :> sugestie! sa tii binebaietul respectiv, ca printe atatea blogarite ....e cam greu sa faca fata "feminitatii"

Divis0R spunea...

Ela, mai bine acceptam oferta ta initiala. The evening sucked for me. It's too late to look back, I've got no way to switchback :)

ps. Vreau detalii despre cum a fost la RoBlogeaFest thingy.