Good news

As fi zis "Good News Girls" dar sunt sigura ca pe langa gay (pe care ii includ la girls) mai sunt si cativa barbati care s-au prins ca Sex and the City oferea un insight that could come in useful (da, am gasit un sinonim pt handy :D) in the every day life si mai ales in relatii.

Nu, vestea cea mare nu e ca o sa apara un film "Sex and the City" in 2009, desi da, si asta o sa se intample. Vorbesc de ceva mult mai palpabil, ceva ce se apropie.. pilotul a fost senzational si se pare ca TV Showul "Cashmere Mafia" e urmatorul Sex and the City, cu Lucy Liu in rolul uneia dintre fete. Aveti aici un trailer. Enjoy!

2 comments:

radu spunea...

fata
like
nu o sa mai fie nicodata ceva ca sex and the city
CE nu e clar?
mie mi se pare ca serialu asta a condus genu si tot ce e facut in acelasi spirit nu e decat o copie slaba
zau, nu am ras la nici o gluma din trailer. a, stiu de ce, NU ERA NICI UNA! No witty jokes, NU jocuri de cuvinte, NO fabulous outfits, No naked men!!!
numai faptul ca ai putut sa-l compari cu sex and the city...well..makes me SICK to the core
:)))
si fata, barbat heterosexual caruia sa i placa sex and the city e o contradictie in termeni, nu exista barbat atat de sigur pe el
puuuuuuuuuup

Ela spunea...

Hunnea, zau asa, stiu ca e greu sa accepti faptul ca nu o mai ai pe Sarah, dar sa te razbuni pe un biet traier.. e imoral.

Bestie care esti!