Who knows me the best?


Am vazut ca pisti 100 de oameni au facut testul meu de pe Testriffic iar castigatoarea este fara indoiala Natalia, care desi nu ma cunoaste in realitate, se pare ca imi cunoaste cel mai bine stilul. Natty U so rock! :)

La polul opus sta redcode kido, care mai rau nici ca putea. Si nu ca nu ar fi fost aproape de adevar, dar a raspuns in mod previzibil (and that's like.. so not me :p). Nu am sa dezvalui varianta corecta de rezolvare a testului dar I can give you this:

-Numele meu real nu e Petronela Paralela (dooh, probabil vine ca o surpriza pentru 8x de oameni) ci Pufy Didiii. Didiii e numele de familie, prefer sa mi se spuna Pufy :p (Alina stie ce zice)
-I'm not a sex maniac, am fost - dar m-am tratat :p
-Daca ma uit in oglinda si parul meu e flowing, shining si perfect, mai am putin si ma trezesc
-Nu ma deranjeaza prea tare cum ma considera altii (like beautiful but dumb), in primul rand pentru ca am descoperit ca sa fii frumoasa e un lucru bun, apoi ca opiniile nu sunt batute in cuie si nu in ultimul rand - totul e relativ, I really am dumb in comparatie cu alte minti mai luminate.
-Darth Vador had a sister, her name was Ela (Vador) - stiu, e cel mai tare banc posibil.. not :) si nu e nici macar varianta corecta.

Post care face awareness la noul meu poll tip noul tip de poll de la noul tip de blogspot : What's the worst thing you can say on a first date? :D

3 comments:

Hellene spunea...

Am avut si eu un friendship test pe blog si am constat ca nici macar pretenele mele cele mai bune nu ma cunosc cum trebe :(

iioela spunea...

Eu mi le interoghez constant de la culoarea preferata pana la ce nu-mi place in mancare + bonus dublu de intrebari cu o luna inaintea zilei mele de nastere.

Imi stiu saracele pana si numarul la pantofi, sandale si adidasi (care binenteles ca variaza). Am putea participa la concursuri de "cat de bine iti cunosti prietena?"

Pe de alta parte cateva dintre ele nu imi stiu nici macar numele complet. Si ne intelegem la fel de bine, cadourile sunt la fel de reusite.

So.. it's ok oricum ar fi :)

natty spunea...

\:D/ i rock! nu stiu cum de te stiu asa de bine, dar... imi place stilul tau. :P