"Fiecare om are cu necesitate cea mai înaltă idee despre sine; în consecinţă, fiecare respectă în altul numai imaginea sa proprie şi asemanarea cu dânsul."

Pelinel si Boureanu

Ea e foarte frumoasa, desteapta, are o cariera de succes si o avere mare. El este un tanar politician, atragator, destept, avut si foarte indragostit. Foarte indragostit. De doi ani de cand sunt impreuna fiecare aparitie a lor imi spune acelasi lucru: se iubesc.

Un alt motiv ar fi locatia pe care au ales-o pentru nunta lor de acum cateva zile, Gradina Botanica. Genul de nunta pe care inchizi ochii si ti-o imaginezi vara intr-o gradina cu gardulete si scaune albe, cu invitati putini (cum sunt mereu prietenii buni), o bolta din natura unde se spun jurmaintele. Sau cel putin, asa imi imaginez eu :)

Sotii Voiculescu

Sunt impreuna de multi ani si au doi baietei. Ea, zana frumoasa din Constanta, el un barbat inteligent. Amandoi sclipitori in afaceri, conduc paralel societati in domeniul hotelier, restaurante, constructii, mobila, distributie..

Cel mai mult ii apreciez pentru calitatea caracterului lor. Pentru cat sunt de oameni. Pentru sufletele lor mari. Pentru cum de acolo de sus unde au ajuns intind o mana oamenilor care vor sa faca ceva. Pentru ca sunt corecti si cinstiti.

Si pentru ca se iubesc. Si se alinta cu "maimuţă". Si sunt exact genul de parinti care fara a-si rasfata copilul, ii ofera cel mai bun start in viata.

Familia Buga

Ea vine din Tecuci, mica, grasuta dar frumusica si cu inima mare. Sotul un om simplu care lucra ca paznic la primaria din Magurele. Foarte placuta dar aparent mediocra, genul de sotie care vine in Bucuresti, ramane insarcinata si se multumeste cu o viata casnica. I was so wrong.

Se pune pe invatat si incepe scoala de asistente. In cativa ani ajunge la Universitar in echipa domnului Sorin Oprescu. Ramane insarcinata cu al doilea copil. Se inscrie la facultatea de medicina. Sotul e la Drept. Cei doi copii cresc din ce in ce mai mari si educatia si exemplul pe care il primesc sunt .. cum nu credeam ca se mai poate.

Deci, se poate :)