New!

Probleme cu lumina puternica a soarelui, a farurilor sau cu ceata?

IATA SOLUTIA! IATA SOLUTIA! IATA SOLUTIA! IATA SOLUTIA! IATA SOLUTIA!

NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW! NEW!

Cu un design original, ochelarii de protectie pentru condus sunt o descoperire revolutionara care va protejeaza ochii de lumina deranjanta a soarelui sau a farurilor celorlalti conducatori din trafic.

Mai mult decat atat ochelarii de protectie pentru condus sunt o inventie 2 in 1 ei combatand atat lumina cat si sunetele, asigurandu-va astfel un confort total.

Ochelarii au marime ajustabila, iti inconjoara intr-un mod placut capul acoperind ochii si urechile, inducand rapid o stare de serenitate.

Doamenlor, un studiu al universitatii Harvard a demonstrat eficienta ochelarilor de a pastra forma si volumul coafurii dumneavoastra in urma purtarii ochelarilor pentru condus!

NU EZITATI! Ochelarii cu protectie pentru condus sunt singurii ochelari disponibili pe piata care au aceste capacitati inovative!


Cumparatorii vorbesc

Marinela Popescu: Acesta este cel mai fantastic produs pe care l-am cumparat in viata mea! Perspectiva mea asupra condusului s-a schimbat total. Nu m-am mai simitit atat de relaxata la volan de cativa ani. Este un produs fara pereche. Am incredere oarba in ochelarii cu protectie pentru condus!

George Ionescu: Am comandat ochelarii cu protectie pentru condus pentru fiul meu, care are 19 ani si este student. Spune ca se intelege de minune cu ei si ca sunt cei mai buni ochelari cu protectie pe care i-a avut vreodata!

Marian Ion: Folosesc ochelarii cu protectie pentru condus de o luna deja si vreau sa va spun cat de mult imi plac! Am incercat si alte marci inainte dar nu am mai gasit niste ochelari care sa blocheze total lumina si zgomotele din exterior. Am comandat o pereche si pentru soacra mea!

2 comments:

Insideout spunea...

E bine ca macar cumparatorii vorbesc. Ar fi fost si mai bine daca puteau sa vada, dar acest lucru se poate trece cu vederea, ca doar e vorba de condus...

Am intalnit si eu o cumparatoare, Miriam Cercel. Ea zice: "Ie buni ochelarii ca pot sa ma feresc de nesimtzitzii care ma fluiera din alte masini. Acum, ca nu imi vad fatza, pot doar sa ma scuipe de ciuda, dar ochelarii ma protejeaza si de asta. Intr-adevar, o adevarata inovatie 2 in 1..."

iioela spunea...

Miriam Cercel daaaaa.. imi amintesc de ea! Era cam intr-o ureche :)

A castigat premiul nostru special de anul acesta, noua noastra inventie: pantofii de dans pentru perfectionisti!

http://www.dmail.ro/zoom.php?foto=120632l.jpg&pref=dg_&PHPSESSID=40d56cd96bb66321a0070184d3d5e183

Ideali pentru cei care s-au saturat sa fie calcati pe picioare! :D