S-au intamplat multe lucruri frumoase in luna mai.

Am ajuns iar la cursurile de dans popular si din fericire mi le-am amintit pe toate pe care le-am invatat anul trecut: Geamparaua, Floricica, Ghimpele, Jiana, Balaceana, Alunelul, Ciuleandra.. Ma bucur mult si ca am rezistat fizic sa le dansez pe toate dupa o pauza asa mare. Noroc ca a fost la final Ciuleandra :))

Am fost la Magurele mai des, m-am jucat cu Aris si pisicile. L-am vazut ieri prima oara pe Aris cum se joaca cu Negruta si mi s-a parut asa de simpatic. E mai mare decat pisicile, dar a invatat sa fie bland cu ele, sa se tempereze. Mai agresiva mi s-a parut Negruta cu el, dar na, a crescut ceva timp pe strazi saraca. Are scoala vietii :))

Cele mai frumoase au fost insa plimbarile si excursiile intr-o lume asa verde, infrunzita, inflorita! E primul an in care sunt incantata de copaci, de flori - ma opresc pe unde le vad sa le admir, ma minunez de cat de frumoase sunt. Ma bate gandul sa imi fac si eu celebrul balcon cu flori al mamelor si al bunicilor. Cred ca se simte ca am intrat in alta grupa de varsta :))

Am fost la botezul fiicei unei prietene si am descoperit doua parcuri noi in Bucuresti, Morarilor si Florilor. Inca ma minunez de cat de mare e Bucurestiul.

Am vizitat pentru prima oara Germania si mi-am cunoscut pentru prima oara un verisor si familia lui. 

Am fost intr-o frumoasa excursie de o zi, la o pestera si spre Piatra Craiului.

Am fost la Muzeul Satului. La Gradina Botanica. Si MAI vedem ce urmeaza.

Pun o poza aici si inca 50 pe Facebook :))