conform consemnatiunilor blogului

In primele luni ale anului eram angajata la un loc de munca unde trageam tare si cam atat fiindca nu-mi ramanea timp de altceva, nici macar de obisnuitele suparari cu RF - probabil a fost perioada in care ne-am inteles cel mai bine. Cele mai mari distractii erau iesirile cu firma (unde probabil n-ar fi trebuit sa-mi bat seful la LaserMaxx, hahaha)


Ma entuziasmasem tare
cu privire la locul de munca dar am descoperit usor usor ca rolul meu acolo era mai degraba de creativ fiindca ideile nu ajungeau sa mi se puna in practica din cauza "sistemului".

Cand am vazut si ca oameni loiali firmei sunt dati afara fara motiv mi-am dat seama ca nu vreau sa raman intr-un loc unde efortul e controlat dar nu si apreciat sau rasplatit corect, asa ca am plecat spre alte birouri.

Partea buna a povestii e ca acolo am cunoscut-o pe prietena mea Monica.


In ianuarie am facut bilantul anului 2009,

in martie am descoperit ca sufar de bruxism (adevarata descoperire a anului a fost insa cand mi-am dat seama ca o viata imi chinuisem picioarele purtand 37 cand de fapt port 38, chiar 38.5), iar in mai mi-am visat sufletul pereche.

Pe-acum lucram deja la o agentie de publicitate unde se faceau proiecte cum imi plac mie, cu fapte bune, dar, fiindca nu imi placea sa fiu in colectiv de fete, entuziasmul meu avea sa se stinga curand.


In mai a venit sfarsitul relatiei mele cu RF, a fost sfasietor de trist dar a fost si o ocazie de a trage linie, a ma gandi la ce fel de persoana imi trebuie langa mine si de a-mi promite ca n-o sa mai intru in relatii in care dragostea doare.

In iunie am redescoperit fustele, intalnirile, am terminat masterul, m-am gandit la lucrurile pe care vreau sa le fac in viata, si cel mai important; l-am intalnit pe Alex.


In iulie m-am impacat cu formele mele si am invatat cu ce sa ma imbrac.

In august am petrecut la Costinesti, pare'se am fost si pe la munte dar daca n-am scris pe blog nu-mi mai amintesc ce-am facut acolo.

M-am mutat cu Alex, am invatat cum se foloseste masina de spalat, m-am gandit la casa ideala si la ce lucruri am mai invatat in timp, si m-am pregatit sufleteste pentru actualul loc de munca, unde nu am mai vrut sa ma duc entuziasmata, doar ca sa sfarsesc dezamagita.

In septembrie am scris despre barbatul ideal si despre cum se imbraca frumos un corp cu forme.


In octombrie v-am aratat poza cu ultima mea achizitie: un aparat dentar si am dezvaluit placerea mea care ii deranjeaza pe altii. Ma simteam cam singurica fara Nede si Ana, dar m-am revazut cu Julls si mi-a facut tare bine iesirea noastra.

In noiembrie m-am provocat sa slabesc 10 kg pana se termina anul, am fost pentru prima oara la psiholog, i-am cunoscut parintii lui Alex si-am scris despre carti, liniste si fericire.

Iar in decembrie am muncit; pentru serviciu, pentru slabit, pentru afaceri online, dar m-am si distrat; am patinat, m-am plimbat, am primit cadouri si-am petrecut pana noaptea tarziu sau dimineata devreme.


Anul l-am incheiat in Stuf cu mancare buna, prieteni si dans. Si oricat as vrea sa-mi temperez trasatura asta, pe 2011 il primesc la fel, cu foarte mult entuziasm (cu siguranta cuvantul anului 2010).