Am vazut si mi-au placut o multime de filme anul acesta. Daca ne potrivim la gusturi si cautati un film sau un serial bun la care sa va uitati, o sa dati lovitura cu articolul asta :)


Cele mai bune filme si seriale din 2018




The Haunting of the Hill House

Din tot ce am vizionat in 2018, cel mai mult mi-a placut acest serial de groaza. Nebunie curata :)) Dar e atat de bine filmat, in genul acela atmosferic, actorii sunt buni, actiunea e interesanta.. Si cred ca e serialul de genul acesta cel mai bine cotat pe imdb.




Ready Player One

Daca iti plac filmele despre cum va fi lumea in viitor, si care au si animatie si fantezie in ele, adica nu sunt limitate doar la cascadoriile care se pot face in lumea reala sau intr-un studio, acest film despre cum vor fi divertismentul si realitatea virtuala in viitor nu te va dezamagi. 



Disenchantment

Nu stiu de ce am asociat showul acesta cu Game of Thrones in varianta animata, pentru ca nici personajele nici actiunea nu prea au nimic in comun. Dar tin minte ca m-a distrat foarte tare.



I Feel Pretty

O alta comedie, cu Amy Schumer, care cred ca place in masura in care iti place si de ea. Ca grasuta m-am identificat foarte bine cu personajul si cred ca si eu m-am lovit la cap candva acum cativa ani, si nu mi-a trecut inca :)) Stiti la ce ma refer daca ati vazut deja filmul.



România neîmblânzitã

Am scris deja un articol intreg despre cat mi-a placut documentarul acesta.



Bohemian Rhapsody

Pe langa povestea interesanta, la final e ca si cum ai fi la un concert Queen.



The Commuter

Liam Neeson and someone is in danger. Need I say more? :)) Da, ca actiunea se petrece intr-un tren.  



ABC Murders

Nici nu cred ca e nevoie de vreo explicatie.

Si binenteles The Fix de care am povestit pe blog de curand.


Filme mai vechi dar pe care abia in 2018 am reusit sa le vad:




Crooked House

Inca o adaptare a unui carti de Agatha Christie. 



Land of the Lost

Will Ferrell intr-un film bun. Aud de Holmes & Watson ca ar fi unul din cele mai rele filme ale anului, dar acesta a fost neasteptat de amuzant.


Si multe alte filme vechi dar carora abia acum le-a venit randul:

Amarcord

Tea With Mussolini

Butterfly's Tongue

Hacksaw Ridge

Closed Circuit

The Mindy Project

Seraphim Falls

The Divine Order

Si sunt sigura ca mai am multe de recuperat, asa ca daca credeti ca am omis vreun film de nota 10 din 2018 lasati-mi un comentariu.