Nu zic ca 2018 a fost un an greu, dar a fost anul cand mi-au iesit primele fire de par alb :))

Multe locuri, proiecte si situatii noi, dar mie imi place schimbarea in general, iar situatiile noi neplacute mi-au aratat ca am o putere mai buna de stapanire decat credeam.

Probabil cel mai surprinzator e ca m-am reangajat. Spuneam intr-un interviu acum mai multi ani ca mi-ar placea sa o fac daca gasesc un loc pe gustul meu. Am gasit chiar doua. :)

Si acum fotografiile inca nevazute ale anului:


Ianuarie

Am fost la Campina, la Castelul Iuliei Hasdeu si la Cazinoul din Sinaia. Am invatat snooker de la tata si am fost cu parintii la VR. Nede a venit in Romania si ne-am desfatat cu o piesa de teatru la Odeon si cu o masa la Calif (cred, restaurantul acela arabesc din AFI).






Februarie

Am fost la muzeul CFR, la Comana, la Magurele, la Craiova, si la doua patiserii, una in Bucuresti, si una in Craiova, care e laudata ca ar fi cea mai frumoasa patiserie din Romania. Cred ca in perioada aceasta am invatat foarte mult despre marketingul online pe Amazon.







Martie

Era sa pierdem avionul spre drumul inapoi din UK in Romania. Excursie in care am sustinut primul curs in Londra, si am ajuns si la gradina lor zoologica, cu girafe si pinguini. Tot in martie am ajuns si pe la Ramnicu Sarat, Sarata Monteoru si pe dealurile cu statui de langa Buzau. Pe langa cursuri, lucram de acasa, de fapt de oriunde vroiam, unul din cele mai frumoase locuri de unde am lucrat fiind hotelul Scala.







Aprilie

A venit vremea frumoasa, ne-am cumparat trotinetele si a inceput distractia. Am ajuns in multe locuri noi, si am incercat multe lucruri noi, ca produsele coreene si cafeaua personalizata. Ce diferenta de vreme intre martie si aprilie. In martie erau nameti de zapada, iar in aprilie a fost vreme de tricou. Am implinit 32 de ani.







Mai

Dar nebunia plimbarilor a inceput cu adevarat in mai: desi au inceput durerile de picioare, ne-am plimbat prin cate doua parcuri ca Tineretului si Herastrau in aceeasi zi (asta inseamna trotinete electrice), si in tot felul de locuri ca Mogosoaia, Moeciu si Brasov, Napoli si Coasta Amlfitana.






Iunie

In iunie se pare ca am mers mult pe la piscine. Am descoperit strandul de la Bragadiru, care nici nu imi inchipuiam ca exista si am stat mult pe la Magurele, cu parintii si pisicile.






Iulie

Am fost din nou la Londra, unde am dat de cea mai mare coada prinsa intr-un aeroport pana acum. Ne-am reintalnit cu Ema si Nede si am petrecut in The Shard. Iar in a doua jumatate a lunii am inceput serviciul, am descoperit viata in Pipera si am profitat de orice ocazie de relaxare pe care am prins-o dupa serviciu.







August

Am ajuns la Gradina cu filme, la o piscina de fite, la proteste, la targ la Armeneasca, la Muzeul George Enescu si chiar si la un concert Enescu. Dar din august am cele mai putine poze de pana acum. Se vede ca m-am angajat dar si ca am suferit de o raceala grava.






Septembrie

Serviciu dar si multe altele. Din nou in Londra, unde mi-am indeplinit un vis cu studiourile Harry Potter, ne-am perindat prin hoteluri, am ajuns la domeniu Stirbei din Buftea, si au inceput iar cursurile si in Romania.







Octombrie

Am inceput lucrul si la eJobs, slabitul si metoda curly girl. Si a inceput si toamna :) Cu mancarea sanatoasa livrata la birou in fiecare dimineata, si pe langa asta ajutorul unui psiho-nutritionist care stie cum sa ma ia.






Noiembrie

Am ajuns la Baile Herculane, la Targu Jiu, si din nou, la Londra. Si pentru cursuri dar si pentru experiente noi, ca dinerul american din London Spitalfields sau patiseria japoneza de langa stradutele din 1600. Am inceput sa port ochelari, nu imi face prea bine timpul petrecut la serviciu cu ochii in monitorul laptopului in continuu.






Decembrie

Tot felul de activitati de Craciun, dar si bifarea ulimelor activitati din to do list-ul 2018 ca albirea dintelor si scoaterea unor alunite. Cam putine articole pe blog in a doua jumatate a anului, dar am sa recuperez acum cu zilele libere.






La revedere 2018!