Cauti un city break ieftin sau bilete de avion la cel mai bun pret? Orice zbor te-ar interesa, mai jos gasesti linkurile pe care iti recomand sa intri, precum si informatii despre perioada cea mai buna daca esti in cautarea unui city break in Roma, Paris, Barcelona sau alte orase europene!

Linkuri utile pentru un City Break ieftin


Oferte city breaks Google Flights
Setarile sunt deja facute pentru ca linkul sa iti arate cele mai ieftine bilete de avion pentru urmatoarele 6 luni, cu plecare din Bucuresti spre oriunde, pentru un city break in 2 (preturile afisate sunt pentru 2 persoane, dus intors). Misca harta pentru a vedea mai multe oferte si din alte zone.

Oferte Ryanair, inclusiv sub 20 de euro buget:
https://www.ryanair.com/ro/ro/zboruri-ieftine

Oferte Blue Air, si informatii despre pretul minim din urmatoarele 6 luni:
https://www.blueairweb.com/ro/ro/Idei-de-calatorie/


Oferte Vola:
https://www.vola.ro/oferte_promotionale
Pentru oferte potrivite unui city break, selecteaza sa vezi cele mai bune oferte de zboruri din orasul din care poti pleca, cu durata intre 1 si 3 sau 4 sau mai multe zile, dupa preferinte :)

Oferte Wizz Air:
https://wizzair.com/ro-ro#/
Wizz Air prezinta oferte de zboruri ieftine chiar pe prima pagina


Cele mai bune perioade pentru City Breaks in Europa


Daca vrei sa eviti caldurile insuportabile si aglomeratiile, uneori la fel de insuportabile, cele mai bune perioade pentru city break-uri in Europa, sunt in lunile aprilie - mai si intre 15 septembrie - 15 octombrie. Daca vrei city break-uri iarna pentru ski, atunci te va interesa perioada incepand cu sfarsitul lui noiembrie si pana la final de martie.

Cum s-ar putea sa fii observat deja mai sus, majoritatea site-urilor prezinta oferte de bilete de avion pentru luna curenta si urmatoarele 6 luni, astfel ca pentru cele mai bune preturi pentru city break-uri in aprilie-mai, trebuie sa faci cautarile (si achizitiile) in octombrie-noiembrie. Iar pentru cele mai bune oferte pentru city break-uri iarna, in iunie-iulie.


Ei, acestea au fost tips-urile mele, daca aveti si voi unele va invit sa le lasati in comentarii.