Nu stii ce sa faci azi?

Am citit undeva ca noi bucurestenii avem un spirit explorator, cautam experiente, ne place sa descoperim lucruri noi, locuri noi, mancaruri noi, povesti noi, spectacole noi.

Poate fiindca si Bucurestiul ne-a tot oferit surprize, fiind plin de locuri frumoase ascunse care te asteapta sa le descoperi: Eden, Monteoru, J'ai Bistrot, London Club...

Dar sunt zile in care ai impresia ca ai cam vazut tot. Cand nu stii ce sa mai faci. Ei pentru astfel de zile am pregatit acest articol cu site-uri pe care eu le folosesc des pentru a obtine idei:

acualizat aproape zilnic, doar ca dupa ora 15:00evenimentele de azi sau din alte zile, postate pe FacebookEvenimente Bucuresti, inclusiv filme cinema

Alte site-uri unde se pot vedea evenimente de azi: CinemagiaVin si eu, Eventim, Zelist, ...

Iar pentru alte idei vedeti si sectiunea de pe acest blog cu articole despre Bucuresti.

1 comments:

Ioana Radu spunea...

Habar nu aveam că pe Zelist sunt listate și evenimente. Și eu am adesea o dorință nestăvilită de a vedea locuri noi și a bifa experiențe noi. Uneori (mbine, adesea) cumpăr produse noi pe care le văd în diferite reclame, ajungând să am în casă adevărate stocuri (am pierdut numărul produselor de curățenie, iar una dintre rezoluțiile pentru 2018 e să nu cumpăr nicio loțiune de corp, niciun gel de duș și niciun săpun lichid până nu termin stocul). I love new things, new places, new everything :D .