Poate nu ar trebui sa pierd energie cu ganduri negative, dar daca isi corecteaza comportamentul macar o singura persoana citind lucrurile acestea, cred ca am facut un lucru bun.

Asadar oamenii pe care nu ii suport:

1. Oportunistul lingusitor

Genul acela de om care isi face aparitia in viata ta cand te miroase ca ar putea sa aiba ceva de castigat de la tine. I-au spus parintii cand era mic sa se imprieteneasca cu copiii vecinilor cu bani sau cu cei care iau premiul I, si ajuns adult el inca dupa astfel de lucruri isi alege prietenii in viata. Daca ai succes va aparea de nicaieri sa te felicite, daca are un interes va vrea dintr-o data sa reluati legatura, in timp ce daca vei avea vreodata nevoie de ajutor din partea lui, se va face nevazut sau se va da neputincios. Se crede superior si probabil ca la superficialitate nu il bate usor nimeni. Are de asemenea o memorie care ii joaca feste, convins fiind uneori ca insusi el te-a ajutat sa ajungi acolo unde esti.

2. Mincinosul amenintator

Orice mincinos a castigat ceva odata la viata lui din minciuna. De aceea e convins ca el, mai destept ca toti ceilalti, daca se va agita si va minti suficient, intr-un final i se va da ce isi doreste. Asemenea unui copil care joaca teatru, care se va rostogoli si se va plange in fata cat mai multor oameni, pentru a ii face pe parinti inconfortabili si pentru a ii obliga sa cedeze in fata lui.. asa si mincinosul agita si rastalmaceste lucrurile, amenintand ca daca nu se face cum pofteste el, nimeni nu va avea liniste. Mincinosul are limbarnita dar vocabular scurt. A vazut el ca niste formulari l-au ajutat altadata si acum le foloseste peste tot. Cu memoria nu sta nici el prea bine, uneori uitand cu totul persoane, locuri si intamplari, daca nu se potrivesc intereselor lui.

Daca esti unul din acesti oameni, fa bine si inceteaza. E momentul sa te comporti ca un om matur.