Incendiu la ASOS

De cateva ore site-ul ASOS afiseaza un mesaj prin care anunta ca depozitul lor principal a luat foc si nu mai pot primi comenzi pana nu evalueaza pagubele. Site-ul itv.com spunea ceva de 35 de pompieri care se lupta sa stinga focul. Din fericire nimeni nu a fost ranit.


Cladirea cu incendiul se afla in UK, pe Park Spring Road, in Grimethorpe, South Yorkshire si este cea in care ASOS desfasoara cele mai multe din operatiunile lor. Din acel depozit se livreaza in peste 230 de tari.Dupa cativa ani deja de cercetat site-ul si ofertele lor m-am hotarat chiar la inceputul acestei saptamani sa plasez o prima comanda pentru o gecuta care mi-a placut foarte mult. Mi-au trimis acum doua zile un mail in care mi-au spus ca e pe drum spre mine comanda, deci banuiesc ca nu o sa apara probleme si ca ma pot considera norocoasa.Stiu ce suparata as fi fost eu daca nu stiam ce se intampla cu comanda mea, asa ca sper sa se rezolve lucrurile rapid si cu cat mai putine probleme pentru toata lumea.

2 comments:

Black cherryx spunea...

Buna, eu lucrez acolo. Comanda ta e cel mai sigur pe drum. Cat despre incendiu, a fost destul de grav, incepand de azi vom sta acasa pe termen nelimitat, intrucat sunt distruse 2 etaje din 5 din depozit..

Ela Iliesi spunea...

Imi pare tare rau sa aud. Multumesc pentru informatie.

Am inteles ca focul ar fi fost pus. Sper ca au fost asigurate produsele si ca o sa se recupereze pierderile rapid ca sa poata revi totul la normal.