M-am gandit sa ii ajut pe cei care trebuie sa cumpere un cadou pentru perechea lor cu o lista cu cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit de Valentine's dar si cu alte ocazii:

Un Colier Statement


Un colier frumos o sa fie un accesoriu deosebit pentru evenimentele la care va participa in viitor si ii va aminti mereu de tine. Cel putin acesta a fost cadoul meu preferat din toate timpurile. Coliere frumoase se gasesc in magazine ca Zara, H&M, la targuri unde se prezinta accesorii handmade sau online.

La ce sa ai grija: sa nu fie alergica la materialul din care e facut. Si sa fie stilul ei, daca nu esti sigur intreaba o prietena buna de a ei care poate sa tina un secret.

Un buchet de flori cu un numar cu semnificatie


Imi amintesc de o colega de liceu care atunci cand a implinit 19 ani a primit un buchet cu 19 flori. Era extrem de fericita si cu asta incepea mereu povestea cu ce a facut de ziua ei, iar noi, apropiatele ei, visam la ziua cand vom primi si noi unul. Daca anul acesta de exemplu aniversati 5 ani atunci un buchet cu 5 trandafiri ar fi potrivit, sau daca sarbatoriti in februarie 9 luni, atunci 9 trandafiri samd.

La ce sa ai grija: sa nu fie un numar par (2, 4, 6 etc) asa cum se duc florile doar la inmormantari. Sa fie livrate la timp daca nu le duci personal.

O excursie intr-un loc nou


E ceva foarte romantic in a planui o intreaga excursie pentru celalalt. In a-l urca in taxi si a-l duce la aeroport sa la gara fara sa stie unde veti merge. Binenteles bine ar fi sa il duci in orasul unde si-a dorit mereu sa mearga (Roma, Paris sau de ce nu Cluj, Sibiu..) si sa fii cumparat biletele din timp ca sa nu fie o cheltuiala prea mare. Sau cumpara acum biletele de avion pentru la vara sau pentru ziua ei si ofera-le pe ele cadou de Valentine's. Supriza va fi mare de asemenea.

La ce sa ai grija: sa nu aiba programata o alta vacanta in perioada aceea (team building cu firma) sau vreun alt eveniment (interventie chirurgicala). Ia la tine antibiotice in cazul in care se va intampla sa aiba vreo durere care nu i-ar permite sa se bucure de excursie.

Alte idei de cadouri pentru ea:

- un bilet la concertul unui artist preferat - tip: Festivalul de la Sziget din 2014 cred ca va fi o nebunie

- ajutor in indeplinirea unei dorinte din The Bucket List - lista ei de lucruri pe care vrea sa le faca in viata:  de ex inscrierea la un curs de pictura daca isi doreste sa picteze, sau la un curs de scriere creativa daca vrea sa scrie o carte

- un site dedicat ei (versiunea moderna a scrisorii romantice de alta data, la care poti adauga muzica, poze, s.a.) - tip: sunt platforme ca WIX care va ajuta sa creati rapid un site chiar pt Valentine's


Gasiti si in alte articole de pe site mai multe idei de cadouri.

Am scris despre cadourile pentru Ea fiindca la asta m-am priceput cel mai bine. Acum va rog pe voi sa ma ajutati cu idei si sa imi spuneti in comentarii:

Care ar fi cele mai frumoase cadouri pentru barbati?