Inainte sa va spun despre cum a fost la pensat permiteti-mi sa va spun o istorioara:

Pe la primele salarii castigate de mine, mi-am facut un narav si mi-am luat cele mai scumpe ghete pe care si le luase vreodata o fata din neamul meu. Nu mica mi-a fost mirarea cand nici bine n-am inceput sa le port ca au inceput sa se si strice: cataramele se desprindeau, tocul se tocea cu viteza nemaintalnita.. M-au tinut vreo luna spre deosebire de ghetele din piata care ma tineau si ani. Si asa am invatat eu prima oara lectia ca lucrurile scumpe nu sunt neaparat si de buna calitate.

Un lucru asemanator mi s-a intamplat azi cand am incercat si eu pensatul la Anastasia.

Am vazut in Mall Vitan un stand Anastasia unde te puteai pensa si am zis sa bifez si asta de pe lista lucrurilor pe care femeile si le doresc fiindca au citit de ele in reviste. M-am speriat un pic cand am intrebat cat costa fiindca 50 de lei mi s-a parut mult dar am zis ok pana la urma. Stiam deja ce contine trusa lor, ce e ala fard de sprancene, nu vroiam decat un pensat bun. Si la 50 de lei cum altcumva putea sa fie?

Ei bine va las pe voi sa decideti: vi se par sprancele mele din poza subtiri, feminine, egale?


Pentru ca eu am facut clar ca asta imi doresc. Ce m-a enervat asa de tare ca m-am hotarat sa scriu pe blog in ciuda faptului ca urasc sa critic, e ca dupa ce a terminat si-am vazut rezultatul, i-am spus fetei ca as vrea sa ma penseze mai subtire, mai feminin si mai egal dar mi-a mai pus niste puncte pe o spranceana cu un creion si apoi s-a fofilat pana m-am simtit eu prost sa mai insist

Pana acum m-am pensat cu maxim 25 de lei pe la tot felul de saloane de cartier si nu mi s-a intamplat vreodata sa fiu nemultumita. Acum insa m-am simtit inselata. Zau ca am regretat ca nu stiu care e treaba cu OPC-ul. Am mai auzit deja la o prietena ca a fost la ei la salon si in loc sa o penseze, i-au bagat aceeasi gogoasa cu machiajul de sprancene. Astfel ca nu va recomand sa va cheltuiti banii pentru un pensat la Anastasia - o sa platiti doar brandul si-apoi va trebui sa va duceti sa va pensati tot in alta parte.