Acum ceva timp, la o plimbare de aprovizionare prin Carrefour, o fata "promotoare" i-a facut cadou lui Alex doua doze de Bergenbier cu lamaie, asa, ca sa ne gandim la ei data viitoare cand tinem o petrecere.

Eu cu berea ca baba cu mitraliera, dar de curiozitate am gustat, si ce credeti: mi-a placut. Mult. Prea mult! In fiecare seara deja ieseam la plimbarea de seara si umblam cu berea in mana, vesela tare ca doar pe langa limonada mai e si alcool pe acolo.

Cand m-am speriat de apucatura si am zis ca nu mai beau, m-am trezit cu un pachet la usa venit prin fetele de la agentia The Practice, de la clientul lor Redd's J: ca sa degust Redd’s Cranberry, prima bere cu aroma de merisoare din Romania. Si ce pachet frumos a fost, nu aveam cum sa-i rezist!




In amandoua cazurile am impartit berea cu Alex, desi parerea mea era ca astea sunt beri de fete si as fi vrut sa le tin pana la o intalnire a clubului de lectura. Se pare ca nu, si baietilor le place sa guste bere "exotica". Redd’s Cranberry mai ales, fiindca e mai puternica, ori cel putin asa ne-a dat noua impresia.

Numai bine am terminat berea ca am plecat la munte, la Festivalul Pastravului, unde toata lumea bea Ciuc Lemon. Si binenteles, si noi cu ei. Si uite asa s-a scurs luna in care m-am apucat de baut. Din fericire cand m-am intors la Bucuresti si toate ispitele disparusera din frigider, m-am si lasat si sper, pentru productivitatea mea din cursul serii, sa ma si tina.

Si iata acuma stiti ce va recomand sa incercati cand va e pofta de o bere, sau cand prietenul bea bere si vreti sa incercati ceva nou.