Uitasem sa va povestesc la Baile Herculane cum a fost. Pe scurt mi s-a parut ca la Ciocanesti doar ca mai cald. Dar ceva imi zice ca asta nu o sa va spuna prea multe.

Baile Herculane sunt aproape de granita cu Serbia si Muntenegru asa ca in drum spre statiune veti vedea un pic din alta tara peste Dunare.


Regiunea e muntoasa si strabatuta de raul Cerna. Fiind o depresiune destul de adanca soarele incalzeste bine pamantul toata ziua iar seara e o atmosfera numai buna.


Atractive pentru turisti sunt izvoarele termale. Cred ca locurile unde izvorul intra in raul Cerna sunt numai bune de scaldat. Noi insa am fost la strand.


Pensiunea la care am stat a fost foarte draguta, camere cu priveliste, foisor cu mese aproape de rau (probabil de aici si numele Pensiunea Foisor), locuri de gratar, balansoar pe balconul de la etaj, internet, bucatarie. Aproape de strad si de mese si la pret bun - 80 de lei camera.

Jucand remy la foisor

Minusuri:
- Receptionerul/proprietar nu prea era de gasit dar aveam o usa de intrare mai ascunsa mereu deschisa si numerele lui de telefon la indemana (0743 553 000, 0768 412 473 - Cristian), asa ca nu a fost o problema serioasa.
- De asemenea nu recomand camerele de la mansarda, sunt foarte incalzite ziua iar seara daca nu poti deschide geamul din cauza tantarilor e panica (ar putea sa puna plase de tantari la usi si geamuri si ar rezolva problema).