Dupa mine, ai personalitate cand esti la fel de om cu oricine interactionezi.

Am vazut in plimbarea mea de zilele trecute pe bloguri o discrepanta uriasa intre cum raspundea autorul unui blog comentatorilor, in functie de cat de cunoscute erau, sau nu, numele acestora.

Scrisese un articol care atragea multe comentarii negative si daca la unii gen Zoso isi pleca odios capul multumindu-le aproape pentru critici, la alti bloggeri care sustineau pana la urma aceeasi idee, chiar intr-un mod mai politicos, le raspundea batjocoritor.

Pentru mine acela e un om fara personalitate.

Stiti cum se zice ca observi numai defectele pe care le ai si tu? Eu una recunosc, oricat de autodefaimator ar suna, ca deocamdata am o personalitate medie. Si eu mai fac greseli din acestea. De cand am fost om cu niste femei de etnie rroma si m-au furat, incerc si tot incerc sa-mi recapat increderea. Asa ca stiu ca e greu. Si eu cand eram mica ma purtam mai frumos cu amicii mei mai bogati. Asa ca inteleg ca e usor sa iti urmaresti interesul.

Dar drept e? Nu e!

Dupa cum zicea un baiat zilele trecute pe Dizabillove, cel mai mare handicap e ignoranta. Asa ca e suficient sa iti dai seama ca ai o problema in acest sens si sa incerci in timp sa te "indrepti".

Dar sa ne concentram pe ce e bun si frumos in lume. Pe langa baiatul pomenit mai sus am intalnit in ultimul timp multi bloggeri si bloggerite care isi intampina bucurosi fiecare nou vizitator. Peste ceva timp am sa va prezint noile mele cunostinte.

M-am aprins cu "personalitatea" fiindca am o carte cu Diete personalizate despre care o sa va vorbesc maine pentru a strange niste minute de voluntariat. Dar mai multe despre asta in curand.