Anotimpuri in viata

Daca ai putea imparti varsta omului in cele 4 anotimpuri, cum ai face-o? Pana la ce varsta ar fi primavara, apoi vara etc. Sau in ce ordine le-ai pune?

3 comments:

myriam spunea...

Perioada de adolescenta-primvara
Perioada dupa adolescenta - vara
Procesul de imbatranire - toamna
Si iarna nu stiu cand sa o atribui
Vreo idee?

Ela Iliesi spunea...

Mie mi s-a parut o intrebare tare grea, de asta am si pus-o pe blog :D

ia sa vedem cu iarna:

iarna ar fi periculoasa sa o traim la batranete, cu gheata asta iti rupi un sold si se repara greu

as lasa-o pentru copilarie, cand faci cazermate si oameni de zapada, si poti purta geci super dimensionate fara sa-ti faci griji de moda :D

DOINA SB spunea...

IARNA ma duce cu gandul la caldura, soba/ semineu/ pantecul mamei.... da!perioada intrauterina este iarna vietii mele!
Apoi...PRIMAVARA! Este perioada copilariei cand invatam sa simtim si traim experientele la maxim! Mai e si cate o ploita, cate un norisor....dar este mult verde, bucurie, tumult de viata! Este unica perioada in care traim fara sa stim si pe care o regretam mai apoi, atunci cand stim cum ar fi fost bine sa traim!
VARA....este considerata lunga, are vacantele si concediile.... dar in opinia mea acest anotimp il pot atribui perioadei adolescentei.Aceasta perioada ti-o poti lungi( sau scurta)dupa cum vrei , cum poti sau cum ti-e soarta....Fluturi in stomac, stoluri in cap, malai visat... trairi intense, ce mai?!candva... la marea majoritate ...brusc, se schimba culorile ... si depinde de fiecare cum vede maturitatea.... pentru mine inseamna o TOAMNA lunga ...cat tot restul vietii(capricioasa dar presarata cu clipe de tandrete).