Mi-a zis Myriam, castigatoarea concursului, pe care o puteti vedea mai jos fiindca a fost draguta si-a stat sa o chinuiesc cu poza, sa mai scriu recomandari de filme. Ce nu fac eu pentru cititorii mei :D Asa ca iata-le, filmele vazute in ultima vreme, in ordinea in care mi-au placut, oarecum.

Jane Eyre 2011
O ecranizare frumoasa a cartii, merita vazuta.


King Kong
Doamne ce film grozav! Cum de imi scapase? Ce-i drept credeam ca vazand poza cu maimuta am vazut tot, dar aia e doar o foarte mica particica a filmului care in rest e tare ca Indiana Jones si alte filme de mistere si aventuri.


Alte filme cu maimute:

Rise of the planet of the apes
Intr-un laborator se incepe testarea unor substante pe maimute. Unde se termina veti afla singuri daca va uitati la film.

Planet of the Apes 2001
Pentru un film de acum 10 ani nu-i rau deloc. Si e chiar interesant sa-l vezi dupa ce ai vazut Rise of the Planet of the Apes

Revenind:

Boy
In 1984 un baiat pasionat de Michael Jackson si de o colega care il ignora, traieste o mare bucurie atunci cand tatal lui se intoarce acasa. Dar nu numai bucurie ci si alte emotii pe care va invit sa le descoperiti fiindca filmul este acel gen care are toate ingredientele pentru a-ti ajunge la inima. Multumesc Vladimir, l-am cautat dupa ce l-am vazut recomandat pe blogul tau.


Tell no one
Misterul mortii sotiei unui doctor si circumstantele suspecte in care este gasit el in noaptea disparitiei ei il fac pe acesta principalul suspect al cazului. Dar nu e atat de simplu, ba chiar lucrurile devin atat de complicate ca iti e greu sa iti imaginezi ce vieti aveau si urmau sa aiba personajele.


Tokyo Godfathers
O animatie cu trei oameni ai strazii din Tokyo: o fata, un barbat si un travestit, ce dau peste un copil abandonat si incearca sa-i gaseasca parinitii sau macar o casa. Ni se prezinta si povestile celor trei, si au loc reintalniri cu persoane importante din fosta lor viata.


Dorian Grey
In atmosfera intunecata, in decorul Londrei, pe cat de luxos in interioarele avutilor pe atat de murdar al strazilor, binecunoscuta poveste prinde iar viata.


The Importance of being Earnest
Ce de ite incurcate si ce rezolvari miraculoase. O sa va placa daca va place teatrul, sau, ca si mie, Colin Firth.



K-Pax
Un strain apare in oras. Cunostintele pe care le are despre spatiu uimesc pe toata lumea, inclusiv pe oamenii de stiinta si pe psihologul care devine intrigat, odata cu noi, poate ca intr-adevar in fata lui se afla un extraterestru. Nu-mi explic inca povestea cu pasarea albastra, poate o sa va dati seama voi.


Hide and Seek
Un thriller ca la carte. Sunteti tari daca fara niciun indiciu va dati seama de final.


My name is Khan
Daca va plac povestile emotionante despre oameni care isi depasesc conditia si realizeaza lucruri marete, s-ar putea sa treceti ca mine peste unele scene exagerate si sa va bucurati de poveste. Daca va plac filmele indiene cu siguranta o sa va placa si acest film. Multumesc Ilie pentru ca l-ai recomandat.


Three Seasons
Un film despre viata mai multor persoane din Vietnam care incearca sa gaseasca ce au pierdut, sa gaseasca pe cineva sau sa se gaseasca pe ei. Un cantec, o fiica, o cutie de vanzator ambulant.


Ip Man
Bataie frate! Stie nenea asta cu karatele de te crucesti.


Due Date
Asta a fost funny. Interesante personajele, si oricat de incurca-tot e permanentatu', tot iti devine simpatic.


Your Highness
Destul de amuzant, cateodata porcos, dar orisicum de vazut macar pentru frumoasele privelisti.

Management
Baiatul unor proprietari de hotel (barbatul de fapt, dar parca era prea sub aripa lor) o intalneste intr-o seara pe ea, cazata pentru o noapte intr-una din camerele hotelului. Ce se intampla e o legatura ciudata, dar dragostea apare in atatea feluri ca nu m-as mira ca astfel de intalniri sa aiba loc in viata reala.

Holiday Inn 1942
Va e cunocuta expresia Holiday Inn? Sigur ca va e. Ori din domeniul turistic ori din domeniul muzical. Dar stiti de unde a pornit? Ei bine asta e povestea filmului. Un tip din industria showbizului s-a gandit ca in loc sa lucreze 344 de zile pe an mai bine lucreaza doar 21. Asa ca si-a deschis un hotel la tara si dadea spectacole numai de sarbatori.

Seconds Apart
Doi gemeni ce impreuna au puteri periculoase. Un detectiv bantuit de amintirea mortii sotiei lui. O casa cu secrete.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
Spre deosebire de Deathly Hallows Part 1, aceasta chiar a avut suspans si a fost de vazut. La o adica, macar sa ne bucuram ca se termina. Nu ca filmele n-ar fi fost bune, dar uneori ce-i prea mult e prea mult.

Untamed Heart
Christian Slater nu mi-a fost niciodata simpatic. Nici Marisa Tomei. Dar povestea filmului a fost interesanta. El bolnav cu inima, ea cu ghinion in dragoste.

Bad Teacher
Cameron Diaz e o profesoara rea dar care pe ici pe colo ii mai invata ceva bun pe elevi. Mi-a adus aminte de niste fete din scoala care isi cautau anume barbati imbracati cu branduri nu haine.

The Hangover 2
Nu se poate, au facut-o din nou! Glumesc, la filmele astea 1 si 2 m-am uitat doar ca m-a obligat prietenul. Nu prea inteleg tam tam-ul din jurul filmului.

The Messengers 2007
O casa bantuita. O familie care incearca sa se reuneasca. Dar cu ce pret? :)) ma simt foarte poetica azi

Uninhabited 2010
Doi tineri frumosi intentioneaza sa petreaca o scurta vacanta pe o insula nelocuita. Acolo insa se afla ceva sau cineva care are alte planuri cu ei.

The Usual Suspects
"The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." Daca sunt fani pe aici ma scuzati dar mie nu mi-a placut. Ce-i drept filmele fara femei sunt ca mancarea fara sare.

The Last Song
Miley Cyrus, un voleibalist, si drama.

Woman of the year
OMG plictiseala! Dar probabil sa fii o femeie de cariera era un lucru mare, adventuros si plin de pericole in anul 1942.

Seriale:

10 things I hate about you
Mama mama ce mi-a placut serialul asta. E foarte adolescentin dar e o deliciosenie.


Bedlam
In rolul principal un bombonel. Tema serialului: horror. Cam ca Supernatural asa.