Din vacanta: Hunedoara, castelul si zimbrii

In Sighisoara am popsit putin. Dar inainte sa ajungem in oras am vazut niste "frumuseti" cu turnulete


iar la iesire am dat peste o nunta ca in filmele americane


A urmat o noapte aventuroasa, am cautat cazare de la 21 seara pana la 7 dimineata. Am ajuns pana la Rosia Montana si nimic. Intr-un final am gasit in Deva un motel de tiristi :D

Urmatorul popas l-am facut la Castelul Huniazilor, cel mai frumos din cate am vazut pana acum.Spre Hateg iarasi turnulete, cam multe in Transilvania


Drumul frumos


la fel ca cel pe jos spre tarcul zimbrilor.


Oficial am poza cu un zimbru


Dupa care a urmat drumul spre casa, peste Voineasa si pe la Ramnicu Valcea. Inchei acum povestea scurtei vacante cu un apus (ce simbolic :D).

2 comments:

Amiuţa spunea...

Ah, apropo de turnulete urmeaza o povestire simpatica (pentru ca fireste ca am avut si eu de-a face, ca asta e Romania).
Eu n-am fost la zimbri... ce impresie ti-au lasat? Fiorosi? Erau tratati cum trebuie? Sa merg, e musai de bifat?

Ela Iliesi spunea...

Mie mi-a placut mult zona, pentru ea m-as intoarce. Zimbrii sunt interesant de vazut mai mult fiindca sunt pe cale de disparitie. Erau confortabili asa in tarcul lor mare, aveau o gramada de mancare. O duc bine. Nu s-a plans niciunul :))

Mie mi s-a parut f simpatic cel din dreapta care statea cu boticul pe copitele din fata. Din cand in cand mai sufla asa puternic si avea respiratia fierbinte, ii ieseau aburi pe nari.