Zvonuri care ne costa

Eu de cand ma stiu, din cate-am auzit, citit si invatat pana acum am ramas cu impresia ca oasele se dau la caine. Dar nu, circula de ceva timp ideea ca oasele omoara cainii. Eu cred ca asta e un zvon raspandit de firmele producatoare de mancare pentru caini, ca oamenii sa cumpere de la ei, pe deloc putini bani, mancarea pentru caini.

La fel cum apa de la robinet nu mai e buna de baut. Cel mai mare profit din Romania la produse alimentare l-a inregistrat Borsec. Fiindca oamenii cumpara apa. Asta mi se pare asa, ca si cum ai cumpara nisip in desert. Nu conteaza ca ai putea sa-ti pui un filtru de apa sau sa testezi anual daca apa de la chuiveta e buna de baut.

Tare as vrea ca un Mith buster sa lamureasca public lucrurile astea.

2 comments:

Anonim spunea...

Da... mai nou câinii mănâncă carne și oamenii...
Să recunoaștem, apa de la robinet, cel putin la mine în oraș are un gust groaznic. Eu încă nu am ajuns sa depind de apa cumpărată, mă aprovizionez de la țară din fântână.

Ilie spunea...

La mine la țară câinii mei au mâncat și mănânca oase de când mă știu... Moș Tic a așa de bătrân că nici nu-mi mai amintesc când la luat și tot se aleargă și se joacă prin curte. Deci concluzionez că e sănătos și bucuros să ma vadă.

Legat de apa de la robinet mai întăi trebuie văzut clipul de aici, iar apoi probabil testată apa de la robinet.

Apropo unde se poate testa în București apa?

Ah și încă un mit pentru Myth Busters... char aven nevoie de cremă "anti-soare"? Ultimul meu concediu în Turica pare să sugereze că nu...