Nou pe blog


De azi blogul are cateva sectiuni noi:

La Despre mine gasiti o scurta descriere a mea, o poza, raspunsurile la intrebarile din leapsa pasata de Irina si Andra acum putin timp.. Nu sunt foarte multumita de cum arata pagina asa ca probabil va mai suferi editari.

La Despre voi gasiti o invitatie la a imi impartasi cateva lucruri despre voi si motivele pentru care ma cititi. Si findca efortul merita rasplatit, cine accepta o sa aiba parte de o surpriza din partea mea.

Blogroll-ul adaposteste linkurile blogurilor dragi mie. Nu sunt toate cate urmaresc in Google Reader fiindca unele au fost abandonate - traiesc cu speranta ca autorii lor vor reveni la ele macar semestrial.

Iar in josul paginii veti gasi niste Legaturi rapide - linkuri spre Paginile principale ale blogului, inclusiv sectiunea Provocari.

Blogul are si un nou template dar cum sunt cam nestatornica la acest subiect nu ii fac mai multa reclama de-atat. Dupa cum sper ca v-am obisnuit pana acum, sugestiile de imbunatatire sunt binevenite.

1 comments:

irina spunea...

Imi place noul aspect, desi as fi optat pentru ceva (un fundal probabil) un pic mai colorat... un roz pal spre exemplu... Nu stiu cum ar veni, posibil sa o dau in bara, dar na :"> my bad

Si apropo, daca te intereseaza, te astept la un mic giveaway Cosmetic Plant pe blogul meu :*