Nasuri mari

Imi zicea Alex ca el e nemultumit de nasul lui si mi s-a parut surprinzator, ca atunci cand am auzit prima oara o fata cu parul cret ca ei nu-i place sa-l aiba asa.

In ultimele zile am tot analizat nasurile barbatilor. Si-am vazut ca barbatii cu nasul mare mi se par mai atragatori, mai masculini decat ceilalti.

Farmecul, impresia de putere pe care mi le transmit unii barbati chiar de la asta vine. Binenteles depinde mult de forma nasului, hai sa exemplificam cu ajutorul catorva actori:

asa da


asa nuLas pe alta data celelalte doua lucruri pe care le gasesc irezistibile la barbati.

Voua cum va plac nasurile?

7 comments:

Ninu spunea...

... Mie imi plac cele mari si borcanate .

Medy spunea...

Eu am o chestie cu nasurile :)) Imi place sa le analizez la oameni, pentru ca sunt elementul "central" de pe fata lor. Preferatele mele sunt cele mici si carne. Uneori se potrivesc si unele mai mari, dar cel mai mult imi displac cele incovoiate . Planific o operatie pentru propriul meu nas, pentru atunci cand voi avea resurse financiare :))

Ela Iliesi spunea...

Ninu, li se mai zice gogonea sau gogosar :))

Medy, dar al tau e foarte dragut, sa nu-l strici!

I LOVE RAIN spunea...

Esti geniala!!! Cred ca dupa ochi, al doilea lucru la care ma uit la orice om e NASUL. Intradevar nasurile mari mi se par si mie FOARTE expresive, si la baieti si la fete!! Un baiat cu nasul mic..prea atragator nu mi se pare:P E interesant, nu-i asa? Si mai ales cu o linie a nasului unduioasa, iar nu dreapta. Linia dreapta e destul de seaca. Arata grozav Nicholas Cage aici!!!! :)

I LOVE RAIN spunea...

"barbatii cu nasul mare mi se par mai masculini." absolutely!:D

Johnny are cel mai frumos nas de pe pamant. si imediat dupa el, Iubi. :D

Ela Iliesi spunea...

Oana, daa, ochii si genele, fac mare impresie si ele!

Andreea, cred ca putem zice ca Iubi are cel mai frumos nas din apa, ca am inteles ca sta mult pe acolo