Melodia trista a zilei

Cand imparteam camera cu sora mea imi placea sa rad de ea ca asculta numai melodii emo. De fapt erau melodii frumoase dar f f triste, cum eu evit sa ascult tocmai fiindca muzica ne influenteaza mult starea de spirit, iar mie imi place sa fiu vesela. Azi insa m-am setat pe Maps a celor de la Yeah Yeah Yeahs.Linia melodica mi-era cunoscuta dar abia azi am ascultat-o cu atentie, am aflat cum se cheama si cine o canta, dupa ce am gasit-o in in topul 500 Greatest Songs of All Time al revistei Rolling Stone.

Am aflat ca Maps e acronimul cuvintelor "My Angus Please Stay", cantecul fiind de fapt o .. urmare a relatiei dintre Karen O si Angus si ca lacrimile din videoclip sunt reale fiindca prietenul ei nu mai aparea la filmare asa cum promisese, si era ultima lor sansa de a se vedea inainte ca formatia sa plece intr-un lung turneu care avea sa-i tina separati.. plus ca na era vorba de o melodie compusa chiar pentru el.

Finalul postului nu o sa fie la fel de trist ca melodia, intr-un final Angus a aparut.

3 comments:

Ninu spunea...

Felicitari pentru noul Look :)... arata superb.

Si eu m-am bucurat mult ca a aparut Angus in cele din urma... desi unii zic ca daca cineva l-ar fi impuscat cand a revenit aveam posibilitatea sa mai ascultam cateva melodii triste in plus.

Ela Iliesi spunea...

Multumesc Ninu,
ei, viata de artist sigur i-a mai oferit si alte surprize. Nu de alta dar am citit ca mai au scos cateva best albums.

irina spunea...

Ai un tag de la mine :*